Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa zarada

Hrvatskoj za nastup na China Cupu tri milijuna eura?!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
16.01.2017.
u 07:18

Prvaci su Čileanci, drugi Islanđani, treći domaćini Kinezi, a naši posljednjeplasirani. Na susretu Hrvatske protiv Čilea bilo je 6.686 gledatelja (stadion prima 60.000), a protiv Kine gledatelja je bilo 25.576

Nanning Hrvatska nogometna reprezentacija na Dalekom istoku izgubila je obje utakmice na turniru China Cup, i od Čilea i od Kine, no pitanje je koliko je tim izletom zaradio naš savez.

Prema nekim procjenama, iako službeno HNS nije objavio zaradu, riječ je o tri milijuna eura. Naša se reprezentacija plasirala na - posljednje mjesto.

Prvaci su Čileanci, drugi Islanđani, treći domaćini Kinezi, a naši posljednjeplasirani. Na susretu Hrvatske protiv Čilea bilo je 6.686 gledatelja (stadion prima 60.000), a protiv Kine gledatelja je bilo 25.576.

>>Hrvatska izgubila od Kine u lutriji jedanaesteraca

Komentara 3

DU
Deleted user
11:46 16.01.2017.

to je dobar..posao.... razigraša malo ove mlađe i pokupiš lovu....dobar posao....

RI
rikavac
09:11 16.01.2017.

Blamiranje po Kini izgubit utakmice od lijevih ekipa da bi Suker zaradio 3 miliona. Samo unistavate ime Hr repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije