Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primao čestitke

Željko Jovanović kolegama u Saboru ponosno pokazivao Večernjakovu vijest o Mamićima

Željko Jovanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
02.07.2015.
u 10:46

Sigurno će preuzeti pokoju zaslugu za ovo što se događa jer je vršio pritisak na nadležne institucije više od dvije godine, koliko je bio u ministarskoj fotelji

Željko Jovanović u vrijeme predizborne kampanja na prošlim parlamentarnim izborima zapravo se proslavio izjavama o "nogometnoj močvari" i napadima na izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, tako da itekako likuje sada kad je PN USKOK pokrenuo istragu protiv čelnika Dinama i njegova trenera.

Kao ministar znanosti, obrazovanja i sporta, nije napravio neki opipljiviji rezultat te je smijenjen i zamijenio ga je Vedran Mornar. Zato nakon početka istrage u Hrvatskom saboru uz neskriveni osmijeh na licu pokazuje svima što se događa s braćom Mamić, a kolege zastupnici pritom mu pružaju ruku kao čestitku za dobro obavljeni posao.

Sigurno će preuzeti pokoju zaslugu za ovo što se događa jer vršio je pritisak na nadležne institucije više od dvije godine, koliko je bio u ministarskoj fotelji.

– To je njihov, ZNA SE, način kako se "voli" Hrvatska – postavio je izjavu na svoj Facebook profil ubrzo nakon što je završio s primanjem čestitki.

Na fotografijama se najbolje vidi koliko uživa u cijeloj situaciji.

>> Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Nećemo okaljati sveto ime Dinamo'

>> Mamić: Moji su ispadi posljedica nemoći kad civilizirani način ne ide

>> Mamić na policiji: Nemam službene dosjee, to su moje bilješke

>> Mamić: Mogao bih pokazati papire da nisam pod istragom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 177

DY
dynasty1414
11:02 02.07.2015.

Stvarno, sada je dosta.....nisam do sada znao koje je nacionalnosti Lalovac, nije me ni zanimalo.....no sada kada vidim nasmješeno lice ovog velikosrbina Jovanovića.....stvarno je dosta....ako su Mamici u sukobu sa zakonom, neka to riješava HRVATSKA vlast......dosta mi je jadnih ugroženih nacionalnih manjina da se naslađuju, pljačkaju i sa gustom uništavaju sve sa hrvatskim znakom....pa Hrvati su sada u stvari velika manjina u obnašanju vlasti u Hrvatskoj!!!!! Da mi je znati koliko Hrvata participira u vlasti u Srbiji!!!!!! Protiv Lalovca u principu nemam ništa ali kaj je previše je previše.....posebno kad gledam ovakve mrzitelje kao Jovanovića, Pusicke, Opacicke i njima sličnima!!!!! Jedva cekam izbore, mada i među "velikim" Hrvatima treba kukolj ispljeviti!!!!

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:59 02.07.2015.

Zalosnio je ovo srbi se izivljavaju na svemu pa i na nogometu,,,koi likovi eto vam komunisti glasajte za nji,,stize pojacanje pupovac stanimirovic vulin

BJ
Bjelovar112
10:55 02.07.2015.

žac možeš se ti veseliti no znaš onu ko se zadnji smije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije