Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U SVLAČIONICI

Pogledajte slavlje reprezentativaca uz Thompsonovu 'Lijepa li si'

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Facebook/Screenshot
1/8
13.10.2015.
u 23:47

'Bilo je teško u takvoj atmosferi misliti na nogomet, ali uspjeli smo i mi smo pravi junaci danas.'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić otkrio je pred kamerama HRT-a da su igrači nakon utakmice u svlačionici zagrljeni pjevali i slavili, što su i zaslužili nakon direktnog plasmana na Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Slavlje je predvodio kapetan Darijo Srna, kojem nije bilo ni najmanje lako proteklih dana, a kao izbor pjesme nametnula se uspješnica Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si".

– Bilo je teško u takvoj atmosferi misliti na nogomet, ali uspjeli smo i mi smo pravi junaci danas, obranili smo boje svoje zemlje i sretan sam što će se u Francuskoj moći čuti Lijepa Naša – rekao je Srna nakon izlaska iz svlačionice i nije želio otkriti hoće li igrati u Francuskoj ili neće.

Nije to ni toliko bitno u ovim trenucima, bitno je proslaviti veliki uspjeh i potom razmišljati o drugim stvarima, bilo na travnjaku, bilo izvan njega. I nije dovoljno kad se "stane na loptu" govoriti da bi navijači trebali prekinuti s negativnošću jer "za tango je potrebno dvoje". Dosad Hrvatski nogometni savez nije pokazao sposobnost riješiti probleme, samo bježe od njih ili ih cenzuriraju koliko je to moguće.

A sad im je prilika to ispraviti, veliki teret je pao s pleća i na pozitivnoj energiji može se mnogo toga izgraditi. Uostalom, malo tko se na ovu pjesmu u svlačionici ne bi razgalio. Poslušajte i pogledajte kako slave naši reprezentativci, to govori više od milijun riječi...

>> Svi zajedno moramo biti uz reprezentaciju, spremni smo nadmašiti Vatrene!

>> Mi smo junaci danas, presretan sam što će se u Francuskoj čuti naša himna!

>> Hrvatska pobijedila Maltu 1:0 i plasirala se na Europsko prvenstvo!

>> Italija pobjedom nad Norveškom pomogla Hrvatskoj!

 

Kapetan @darijosrna predvodi slavlje u hrvatskoj svlačionici nakon plasmana na #euro2016. Momci, kapa do poda! #Lijepalisi #Hrvatska #BudiPonosan #BeProud #

Posted by Hrvatski nogometni savez on Tuesday, October 13, 2015

Komentara 91

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
23:55 13.10.2015.

Zbog ovoga se našu nogometnu repku i htjelo uništiti - jer je od prvoga dana izrazito hrvatska i uspješna!

NE
Nemanadimak
23:56 13.10.2015.

Kad se sjetim, suza krene Zamirisu uspomene Svake stope rodnog kraja I narodnih obicaja Prepoznah ljepotu tvoju Sto probudi ljubav moju Kad sam s tobom srce moje Kuca jace, veliko je Oj, zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si zlatna ti si Herceg-Bosno srce ponosno Dalmacijo, more moje Jedna dusa a nas dvoje Pozdrav Liko, Velebita diko Kad Neretva k' moru krene Ti se tada sjeti mene Mojoj pjesmi budi tema Za sve one kojih nema Ajde Istro I Zagorje Podignimo sve tri boje Zagrlimo se pred svima Neka vide da nas ima Lijepa li si

OL
olrajt
00:04 14.10.2015.

..ponoć je !...društvo je kod mene i slavimo pobjedu Hrvatske!...čestitamo HNS-u ,stručnom stožeru bivšem i sadašnjem aponajviše našim dečkima koji su izborili Europsko prvenstvo!....gledajući druge utakmice svi smo osudili naše komuniste koji su napravili razdor među navijačima i razdor između sjevera i juga !....i poruka svim ljudima dobre volje-zar nam to treba ?....rješimo to 8.11. na izborima a poslije toga glave skupa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije