Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN POTEZ

Odnosi sve bolji, Hrvatski nogometni savez smanjio kaznu Marinu Brbiću!

Marin Brbić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.04.2015.
u 17:48

Prvotna kazna bila je u trajanju od godine dana, sada je smanjena na četiri mjeseca, a to je period koji je prošao! Nije slučajno HNS odredio kaznu od četiri mjeseca.

Marin Brbić od danas smije obnašati dužnosti u nogometu! Hrvatski nogometni savez mu je smanjio kaznu, doznaje Goal.com, a potvrđeno je i iz samog Saveza.

Prvotna kazna bila je u trajanju od godine dana, sada je smanjena na četiri mjeseca, a to je period koji je prošao! Nije slučajno HNS odredio kaznu od četiri mjeseca.

Čelnici Saveza su bili u sukobu s Hajdukom i nisu željeli pregovarati s čelnicima jer je na sastanak trebao doći i Brbić. Potom su ipak popustili, a na sastanku su odlučili Poljudu dati nekoliko utakmica reprezentacije pa je sada odnos 'divan i krasan' i očekivala se slična odluka.

Podsjećamo, predsjednik bilih je kažnjen zbog neodigranog derbija na Maksimiru prošle godine, kada je Hajduk odbio nastupiti jer dio njegovih navijača nije mogao ući na stadion.

To ujedno znači i da Goran Vučević može otići iz kluba, naime, on se s mjesta trenera vratio u fotelju sportskog direktora, a službeno objašnjenje glasilo je da nije otišao 'jer im treba za potpisivanje službenih papira'.

Arbitraža je odbila žalbu na povrat tri oduzeta boda, a ostaju i kazne za članove Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića Viskovića, Nikolu Koceića Bilana i Vjekoslava Hrabara, koji i dalje godinu dana ne smiju obnašati dužnosti u nogometu.

>> Vlajčević kaznio Hajduk, Rijeku, Bilića, Brbića, Mamića...

Komentara 5

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
18:51 24.04.2015.

Samo jedna rijeć e jeste ljudi bez KRAKTERA.MORALA I KOME SE VI UVLAĆITE U ONU STVAR SRAMITE SE HNS.

AB
abendblatt
20:29 24.04.2015.

HNS se osramotio, popljuvali su sami sebe i postali nevjerodostojni u mojim ocima, branio sam ih do sada od napada Brbica &co, sad ocekujemo da Brba ukine kaznu Mamicu i da mu da pocasno mjesto u svecanoj lozi, ili vrijedi li zabrana Mamicu i dalje?

Avatar Zoran_Karakremenko
Zoran_Karakremenko
21:30 24.04.2015.

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,hah,a,hah,a,hah,aah,aha,ha,ha,ha,ha,ha,ha!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije