Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrana ulaska

Hrvatski navijači očajnički traže ulaznice na Malti: 'Bez brige, bit ćemo na stadionu'

Navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
12.10.2015.
u 20:00

Malteški mediji pišu kako su hrvatski navijači ipak stigli na Maltu te pokušavaju nabaviti ulaznice za utakmicu na stadionu Ta’ Qali.

Nakon što je Hrvatski nogometni savez još ranije odustao od organiziranja tribine za hrvatske navijače na gostovanjima u Azerbajdžanu i Norveškoj, isto je i s gostovanjem na Malti. 

"HNS ovim putem moli sve navijače hrvatske reprezentacije za strpljenje kada je u pitanju podrška vatrenima na tribinama. Podsjećamo da je nakon više teških incidenata, a iz razloga ostvarivanja željenog sportskog rezultata, HNS odlučio ne organizirati tzv. gostujuću tribinu na susretu na Malti", poručio je HNS te dodao:

"Sustav prodaje ulaznica na Malti ne predviđa prodaju ulaznica hrvatskim navijačima te još jednom molimo naše navijače da se suzdrže od putovanja i pokušaja kupnje ulaznica. Naime, Nogometni savez Malte je odlučio ne prodavati ulaznice za hrvatske državljane te će provoditi striktnu kontrolu posjedovanja ulaznica i osobnih dokumenata."

No, malteški mediji pišu kako su hrvatski navijači ipak stigli na Maltu te da pokušavaju nabaviti ulaznice za utakmicu na stadionu Ta’ Qali.

"Hrvatski navijači u očajničkoj su potrazi za ulaznicama nakon zabrane malteškog saveza. Neki od njih nudili su mještanima po 10 eura da im kupe ulaznicu", piše Times of Malta te prenosi izjavu jednog hrvatskog navijača:

- Zabranili su dolazak pravim navijačima koji vole nogomet. Nije riječ o rasizmu. Mafija koja vodi nogomet – Blatter, Platini i ostali – boji se hrvatske reprezentacije i ne želi da ona izbori nastup na Euru.

Times of Malta još dodaje kako su naši navijači uvjereni da će doći na stadion.

– Ne brinite, sutra ćete nas moći gledati na televiziji jer bit ćemo na stadionu – poručio je hrvatski druker.

>>Čačić: Hrvatska zbog huligana nema gledatelja, kolike su samo kazne platili Hajduk i Dinamo!

Komentara 11

Avatar nula
nula
20:31 12.10.2015.

U cuzu s njima , placenici , zaduzeni da nas ukopaju , ovo im je posljednja sansa.

DU
Deleted user
21:19 12.10.2015.

Sramotno , podlo i pokvareno je da su divljaci koji su nas osramotili diljem Evrope napravili to da sad normalni ljudi-navijači ne mogu ići na gostujuće utakmice i bodriti našu izabranu vrstu a isto tako zbog divljanja , uvreda , pirotehnike , svastika ne mogu gledati ni domaće utakmice sa tribina. Sramim se što te horde zla i kaosa zovu Hrvati i imaju istu putovnicu kao i ja.

77
777CRO
21:09 12.10.2015.

Gdje smo mi došli da radi Jovanovića SDP navijača nemozemo navijati za našu hrvatsku! Do kada ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije