Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGANA POBJEDA

Mlada reprezentacija sačuvala prvo mjesto, još uvijek je bez primljenog gola

Hrvatska U21 reprezentacija
Igor Kralj/PIXSELL
07.10.2015.
u 22:49

U sljedećem kvalifikacijskom nastupu Hrvatska ponovno igra protiv San Marina, 11. studenoga u Šibeniku, a šest dana kasnije u Rijeci dočekuje Španjolce.

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija u svom je trećem kvalifikacijskom nastupu ubilježila i treću pobjedu te opet nije primila pogodak.

Gračanovi su izabranici nastavili s pobjedama u borbi za odlazak na Europsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj. Nakon što su u prva dva dvoboja svladali Gruziju kod kuće i Estoniju u gostima, nadjačali su i svoje domaćine u San Marinu (3:0).

Ključni su dio posla mladi Vatreni obavili već na samom početku utakmice, pogocima Marića i kapetana Pašalića u sedmoj i 12. minuti.

Na 3:0 povisio je Marić svojim drugim pogotkom, u 32. minuti susreta, a taj je rezultat na semaforu ostao sve do kraja utakmice.

U sljedećem kvalifikacijskom nastupu Hrvatska ponovno igra protiv San Marina, 11. studenoga u Šibeniku, a šest dana kasnije u Rijeci dočekuje Španjolce.

Skupina 6:
1. Hrvatska 9 (3)
2. Španjolska 6 (2)
3. Švedska 3 (1)
4. Gruzija 3 (3)
5. Estonija 1 (3)
6. San Marino 1 (4)

>> Mario Mandžukić definitivno propušta Bugarsku i Maltu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije