Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna generacija

Hrvatska uvjerljivo pobijedila Srbiju i na korak je do Europskog prvenstva

Hrvatska u-17
Foto: hns-cff.hr
19.03.2015.
u 11:47

Hrvatska ima sjajnu mladu reprezentaciju predvođenu talentiranim igračima iz Dinama, svjetskim prvacima koji su 2013. godine na Old Traffordu osvojili Nike Premier kup

Hrvatska U-17 reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo. U drugom kolu elitnog kruga kvalifikacija pobijedila je Srbiju s uvjerljivih 3:0. Izabranici Darija Bašića odigrali su odličnu utakmicu i izborili glavni turnir.

Hrvatska ima sjajnu mladu reprezentaciju predvođenu talentiranim igračima iz Dinama, svjetskim prvacima koji su 2013. godine na Old Traffordu osvojili Nike Premier kup.

A upravo je jedan od igrača Dinama Nikola Moro donio prednost našima u šestoj minuti, a posao nam je olakšao igrač Srbije Čermelj koji je već u 14. minuti dobio crveni karton. U nastavku utakmice posao su dovršili Brekalo (67. minuta) i Blečić (79.).

A nakon što smo mi odigrali svoju utakmicu, Portugal je pobijedio Azerbajdžan sa 3:0 i jasno je da ćemo se s njima u posljednjem kolu boriti za prvo mjesto u skupini, a nama je dovoljan i remi. No, čak i ako završimo drugi u skupini imamo dobre šanse za plasman jer prolazi sedam od osam drugoplasiranih. Ipak, upozorenje za naše je činjenica da se u poretku drugoplasiranih reprezentacija brišu utakmice s najslabijom reprezentacijom skupine. Tako Hrvatska još nije osigurala nastup na Euru...

Hrvatska: Šemper, Hudećek, Sosa (od 41' Đira), Erlić, Soldo, Borovec, Brekalo, Đurasek (od 57' Blečić), Moro (od 73' Oluić), Majić, Lovren. Izbornik: D. Bašić

>>Hrvatska uvjerljivo krenula u borbu za Euro, slijedi susret sa Srbijom

Komentara 25

GI
gismund
12:02 19.03.2015.

i onda se ljubomorni čude zašto je u ovoj ekipi toliko igrača dinama? pa zato što su najbolji! dinamo ima najbolju omladinsku školu u regiji, priznatu i EU i to je činjenica!

NE
neos
12:37 19.03.2015.

Bravo !

Avatar ban_Subic
ban_Subic
12:34 19.03.2015.

Treba od mlađih kategorija pokazati Srbima tko je gazda u nogometu, tako da ih ne začudi kad ih se našamara kad budu seniori.Ipak je Srbija nogometni liliputanac za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije