Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić

Hrvatska stigla u Nanning: Došli smo ovdje s ambicijom osvajanja trofeja!

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.01.2017.
u 14:58

- Reprezentacija je uglavnom složena od igrača iz MAXtv Prve lige te smo mi nepoznanica za Čile kao i oni za nas

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Nanning i spremna je za nastup na China Cupu. Ante Čačić na ovaj turnir poveo je uglavnom igrače iz MAXtv Prve lige, što je igračima iz domaće lige velika prilika za nametanje izborniku.

- Zadovoljstvo mi je što je Hrvatska pozvana na premijerno izdanje China Cupa, premda se ne održava u sklopu Fifinog termina i teško je okupiti najbolje igrače. Međutim, učinili smo sve da okupimo momčad koja će dostojno prezentirati hrvatski nogomet, rekao je Čačić pa dodao:

- Reprezentacija je uglavnom složena od igrača iz MAXtv Prve lige te smo mi nepoznanica za Čile kao i oni za nas, ali naši će igrači napraviti sve za dobru utakmicu, na zadovoljstvo svih poklonika nogometa u Kini.

Hrvatska u srijedu igra u polufinalu protiv Čilea, dok se u drugom polufinalu sastaju domaćin Kina i Island. 

- Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolji, i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. Tako smo i mi došli s istom ambicijom, sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa.

Komentara 2

JI
Ja i Ja
16:42 09.01.2017.

Max TV prva liga? Pa gluplje izjave skoro nisam procitao. Zar nije HNL više? Ili se liga privatizirala od sinoc? Kakve jadne novine...

Avatar oliver 7
oliver 7
15:02 09.01.2017.

Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije