Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brezovec zabio

'Hrvatska' Spezia ispala iz kvalifikacija za Serie A

Nenad Bjelica
Marko Lukunić/PIXSELL
26.05.2015.
u 23:53

Za petoplasiranu momčad Serie B nakon osnovnog dijela, zaigrala su u početnoj postavi trojica hrvatskih igrača, Miloš, Brezovec i Šitum

Talijanski drugoligaš Spezia zaustavljena je na putu prema Serie A. U pretkolu doigravanja za Serie A, momčad hrvatskog trenera Nenada Bjelice, u kojoj su i šestorica hrvatskih igrača (Matija Katanec, MatoMiloš, Dario Čanađija, Niko Datković, Josip Brezovec i Mario Šitum), poražena je 2:1 od gostiju iz Avellina nakon produžetaka, piše Goal.com.

Za petoplasiranu momčad Serie B nakon osnovnog dijela, zaigrala su u početnoj postavi trojica hrvatskih igrača, Miloš, Brezovec i Šitum.

Najbolji među njima bio je Brezovec, koji je u 71. minuti donio izjednačenje za domaćine, nakon što su gosti poveli u 40. minuti preko Zita. Od 42. minute gosti su, osma momčad nakon osnovnog dijela Serie B, igrali s igračem manje, nakon što je isključen Arini zbog drugog žutog kartona.

Nakon izjednačenja, domaćini su pritiskali, a gosti prijetili iz protunapada. U posljednjim trenucima osnovnog dijela utakmice Mario Šitum je imao veliku prigodu, ali njegov udarac nije ušao u okvir i morali su se igrati produžeci.

U 97. minuti je Gianmario Comi postigao pobjedu pogodak koja je Avellinu donijela pobjedu i ulazak u polufinale doigravanja za Serie A gdje će igrati protiv Bologne. U drugoj utakmici pretkola, Pescara je kao gost s 2:1 pobijedila Perugiju i u polufinalu će igrati protiv Vicenze.

Komentara 2

VK
vječni krojf
11:47 27.05.2015.

Razlog neuspjehu?Previse Hrvata.

RI
rikavac
19:02 27.05.2015.

Bitno je da je pozvan Situm u repku a sad posto je Spezia ispala za borbu ulaska u A ligu a novinari su vec pisali prije dva dana kako Spezia ulazi u A ligu i da imaju vrhunskog napadaca,i na kraju prc Milojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije