Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS odlučio

Hrvatska reprezentacija dobiva nogometni centar na Sveticama!

Michel Platini, Davor Šuker (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
28.11.2013.
u 11:27

Gradnju će djelomično financirati Fifa i Uefa, a sim A selekcije, u novom kampu trenirat će i mlađe kategorije

Godinama se najavljivalo da će hrvatska nogometna reprezentacija dobiti svoj kamp kako se za utakmice ne bi morali pripremati izvan Hrvatske. Pokojni Vlatko Marković dugo je to najavljivao, ali za vrijeme njegova mandata to nije ostvareno. Bilo je to i predizborno obećanje aktualnog predsjednik HNS-a Davora Šukera, a sad je napokon odlučeno da će se graditi nogometni centar.

Kako doznajemo, HNS je odlučio na zagrebačkim Sveticama izgraditi nešto slično kampu. Naime, tamo će osvanuti nekoliko igrališta s prirodnom i umjetnom travom, zgrada sa svlačionicama i fitnessom, suvremena ambulanta... U gradnju hotela neće se ići, pa to zapravo i neće biti kamp, ali nogometaši će imati sve potrebne sportske sadržaje. 

Gradnju će djelomično financirati Fifa i Uefa, a osim A selekcije, u novom kampu trenirat će i mlađe kategorije.

Komentara 2

NL
NLF
12:49 28.11.2013.

Sve štima, ali...Kaj je sa atletikom u istočnom dijelu grada? Tu je staza, jadna oronula ali je tu i na njoj se trenira. Koja je alternativa? Zar da cijeli glavni grad ima samo jednu stazu? Pa to na zapadu imaa svako mjesto s 5000 stanovnika.

MO
mojazemlja
18:25 28.11.2013.

Čujem da će u tom kompleksu biti i Sudačka akademija?????...o Tempora ..o Mores...zar već nije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije