Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Sisku

Hrvatska pobijedila Segestu s 8:1 i upriličila proslavu rođendana najstarijeg hrvatskog kluba

Hrvatska nogometna reprezentacija, Segesta
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
31.08.2016.
u 19:22

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu, a pred njom je početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji.

Hrvatska nogometna reprezentacija u prijateljskoj je utakmici u Sisku pobijedila Segestu s 8:1 i na taj način upriličila slavlje najstarijeg hrvatskog kluba koji je osnovan prije 110 godina.

Bila je to trening-utakmica za naše najbolje nogometaše koji su napunili mrežu suparnika i podigli si samopouzdanje uoči početka kvalifikacija. Izbornik Ante Čačić započeo je sa sastavom: Kalinić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić – Kovačić, Modrić – Pjaca, Kramarić, Perišić – Mandžukić, a prvi pogodak postignut je već u sedmoj minuti. Perišić je sjajno izbacio Mandžukića u priliku, ovaj vara vratara i zabija u praznu mrežu.

U 32. i 33. minuti Hrvatska je opet zabijala, oba puta asistirao je Pjaca, a golove su postigli Mandžukić i Kramarić. Pet minuta prije kraja prvog dijela zabio je i Perišić, a minutu prije odlaska na odmor Pjaca je još jednom bio asistent, a Perišić zabio škaricama.

U nastavku susreta Kalinić je zabio dva gola, a u strijelce za Hrvatsku upisao se i Duje Čop. Pred sam kraj susreta Luka Kožić postigao je počasni pogodak za Segestu i podigao publiku na noge.

Ovom utakmicom svi su na dobitku, Ante Čačić imao je priliku isprobati neke igrače, momčad mu se raspucala, navijači koji su popunili tribine uživali su u velikoj predstavi, a Segesta je još jednom imala čast na spektakularan način proslaviti rođendan. Podsjetimo da su im vatreni gostovali i na stotom rođendanu.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu, a pred njom je početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji. U ponedjeljak 5. rujna na Maksimiru će gostovati Turska, a taj će se susret, nažalost, igrati pred praznim tribinama zbog kazne koju smo dobili.

Komentara 9

MA
MarioG
19:59 31.08.2016.

Lijepa gesta Vatrenih.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:58 31.08.2016.

Bravo Segesta!

MA
malibukvic
20:50 31.08.2016.

Hašk je star 113 godina, najstariji hrvatski klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije