Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mi smo 19. reprezentacija

Hrvatska pala za pet mjesta na Fifinoj ljestvici, San Marino napokon nije zadnji!

Italija - Hrvatska
Foto: Reuters (Ilustracija)
27.11.2014.
u 12:51

Najviše je pao Irak, za 23 mjesta, dok su Farski Otoci skočili za čak 82 mjesta nakon senzacionalne pobjede u Grčkoj, te su sada 105

Hrvatska nogometna reprezentacija na Fifinoj ljestvici za studeni pala je za pet mjesta i trenutačno je 19. reprezentacija svijeta. Izabranici Nike Kovača u ovom su mjesecu izgubili od Argentine (1:2) i remizirali na San Siru protiv Italije (1:1).

Njemačka vodi ispred Argentine, Kolumbije, Belgije i Nizozemske, slijede Brazil, Portugal, Francuska i Španjolska, a top 10 zatvara Urugvaj.

Najviše je pao Irak, za 23 mjesta, dok su Farski Otoci skočili za čak 82 mjesta nakon senzacionalne pobjede u Grčkoj, te su sada 105. A prvi put nakon šest i pol godina San Marino nije posljednji na ljestvici! Nakon remija s Estonijom preskočili su 28 reprezentacija, pa je posljednji sada Butan.

>>Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

>>Uvijek vjerni: Šuker je kukavički pobjegao i tražimo njegovu ostavku!

Komentara 5

VS
Votum_separatum
13:46 27.11.2014.

Brzo ćemo mi nazad među prvih deset,a za ovo možemo zahvaliti 'Milan torcaboys-ima'.

Avatar nula
nula
14:17 27.11.2014.

Ta ljestvica je smijesna , ma dajte , molim vas...

MA
majstor1
15:28 27.11.2014.

Stalno u vrhu,od svog osnutka propustili smo dva velika takmicenja(jedno EP i SP)stvarno neznam kako ih nije sram tako unistit nas nogomet i potpono kuzim onu parolu HNS.....nogomet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije