Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fifina ljestvica

Hrvatska pala, Brazil na vrhu nakon šest godina

Hrvatska - Ukrajina
Foto: Reuters
1/5
29.03.2017.
u 22:54

Vatreni će ovaj mjesec završiti na 18. mjestu Fifine ljestvice.

Nakon pobjede nad Ukrajinom (1:0), odnosno poraza od Estonije (0:3), hrvatska nogometna reprezentacija pala je za dva mjesta na Fifinoj ljestvici. Tako će vatreni ovaj mjesec završiti na 18. mjestu Fifine ljestvice.

Prvi put nakon šest godina na čelo je zasjeo Brazil koji ima devet pobjeda u nizu. S vrha su skinuli Argentinu koja je novim porazom bez Lea Messija dovela u pitanje i plasman na Svjetsko prvenstvo 2018.

Aktualni svjetski prvak Njemačka treća je reprezentacija svijeta. Slijede Čile, Kolumbija na petom i Francuska na šestom mjestu...

>>Brazil prvi osigurao put u Rusiju, Bolivija nadigrala Argentinu

>>Debakl koji nam nije trebao: Estonija je najlošija reprezentacija koja je pobijedila Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije