Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVNO OZRAČJE

Hrvatska odradila posljednji trening prije Norveške, Modrić potpuno spreman!

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
27.03.2015.
u 18:13

Izbornik Niko Kovač na dispoziciji ima 25 igrača, a zbog problema s koljenom, Mateo Kovačić morat će propustiti utakmicu

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči utakmice s Norveškom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, a Luka Modrić odradio ga je bez ikakvih problema.

Više ne osjeća ni posljedice prehlade, odmoran je i potpuno spreman za najveće stvari. Izbornik Niko Kovač na dispoziciji ima 25 igrača, a zbog problema s koljenom, Mateo Kovačić morat će propustiti utakmicu.

Također, poticajno je i što će stadion vjerojatno biti pun. Odnosno, ispunjeno će biti svih 25,480 mjesta (zapad i sjever gore su zatvoreni zbog Uefine kazne), a dan uoči utakmice prodano je oko 16 tisuća ulaznica. I vrijeme će ići u prilog svima na stadionu jer ne bi trebalo biti kiše, a ne bi trebalo biti ni prehladno.

Trebala bi podrška nogometašima jer iako u pozitivnoj atmosferi i sa stopostotnom predanošću odrađuju treninge i sigurno će tako pristupiti utakmici, trebala bi im i podrška s tribina da iz sebe izvuku i ono još malo snage za koju i ne znaju da je imaju u sebi.

>> Modrić konačno trenirao s reprezentacijom, za Norvešku prodano 15 tisuća karata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije