Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGODNO U ZAGREBU

Vatreni odradili otvoreni trening i stotinama razdraganih navijača dijelili autograme

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/20
23.03.2015.
u 19:44

Ivan Rakitić je trenirao unatoč činjenici da je prije manje od 24 sata bio na Nou Campu i igrao 75 minuta protiv madridskog Reala

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči utakmice s Norveškom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj. Bio je otvoren za sve znatiželjnike, kojih se na Dinamovu pomoćnom terenu Hitrec-Kacian okupilo nekoliko stotina.

Reprezentaciju nismo imali prilike u Zagrebu vidjeti još od 9. rujna i pobjede protiv Malte (2:0) pa je interes bio na visokoj razini. Vatreni su podlegli atmosferi i razdraganim navijačima dijelili autograme, što je izazvalo oduševljenje. Možda se uz takvu pozitivnu atmosferu na tribinama protiv Norveške u subotu 28. ožujka (18.00) skupi pristojan broj gledatelja, bez obzira na to što je Hrvatski nogometni savez ponovno postavio cijene ulaznica kao da nisu svjesni financijske situacije u društvu. Također, osam tisuća mjesta je "zatvoreno" zbog kazne za nerede u Milanu tijekom susreta s Italijom u studenom prošle godine.

No lako za te stvari "izvan terena", bitno je da se na treningu dobro radilo, a prisutni su bili Mario Mandžukić, Danijel Subašić, Alen Halilović, Ivan Perišić, Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Gordon Schildenfeld, Milan Badelj, Domagoj Vida, Danijel Pranjić, Anas Sharbini, Mateo Kovačić, Ivan Tomečak, Ivica Olić i mnogi drugi. Luka Modrić dobio je poštedu zbog temperature, ali Ivan Rakitić je trenirao unatoč činjenici da je prije manje od 24 sata bio na Nou Campu i igrao 75 minuta protiv madridskog Reala.

Svime je rukovodio izbornik Niko Kovač uz pomoć brata Roberta i ostatka stručnog stožera, a sigurno može biti zadovoljan atmosferom tijekom treninga i općenito među igračima. Mnogima je bilo drago istrčati s prijateljima i nekadašnjim suigračima na travnjak nakon duga četiri mjeseca čekanja.

>> Evo što Kovač kaže o Mandžinim i Halilovićevim okršajima s trenerima, ozljedama i eventualnom porazu

Komentara 8

DI
dinamojavolim1
20:02 23.03.2015.

ajmoooo hrvatskaaa

DU
Deleted user
20:10 23.03.2015.

ajme ovi hr novinara..vanka bi bili kolopteri..da rakitic ipak trenira posli 24 sata..i 75 minuta u igri..za umrit od smija..evo..ja ne idem sutrs radit jer sam..radia danas..ha..ha..ha..

Avatar white socks
white socks
08:53 24.03.2015.

Ajmo Zagreb! Napunite Maksimir i navijajte za reprezentaciju kako to zaslužuje i reprezentacija i Zagreb. (Molim organizatore da zabrane pristup Brbiću, Pavasoviću i "njihovom hajduku", ali pazite da Norvežani to ne saznaju jer neće htjeti igrati utakmicu ako njihovi najveći navijači, odnosno najvećiprotivnici hrvatske reprezentacije, ne mogu na stadion).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije