Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVAN PROTIVNIK

Hrvatska igra protiv Argentine u Londonu 12. studenog!

Argentina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.10.2014.
u 20:23

Messi, Aguero, Di Maria u reprezentaciji s kojom smo igrali tri puta i imamo jedan remi, poraz i pobjedu.

Hrvatska nogometna reprezentacija neće u studenom ove godine zaigrati protiv Sjedinjenih Američkih Država u Londonu, ali zato hoće protiv Argentine Lionela Messija!

Izabranici Gerarda Martina dolaze na europsku turneju i kao protivnika su u Londonu 12. studenog izabrali upravo našu nogometnu reprezentaciju, koja je ionako u tom terminu tražila protivnika. Bilo je riječi o SAD-u, kao svojevrsnom obilježavanju utakmice iz 1990. godine (2:1), ali to se nije uspjelo realizirati pa će Hrvatska igrati protiv mnogo atraktivnijeg protivnika.

I neće to biti prvi put, naša nogometna reprezentacija ima iza sebe već tri susreta s njima, a posljednji je također bio na neutralnom terenu. U Ženevi je Hrvatska slavila 2006. godine sa 3:2. Prije toga smo poraženi na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine sa 0:1, a u Zagrebu je 1994. bilo 0:0 i tad se sve vrtjelo oko Diega Armanda Maradone. Ovaj će put sve biti oko Lionela Messija, ali i Angela Di Marije, Sergija Aguera...

Nadajmo se da neće biti ozlijeđenih pa da svjedočimo velikom nogometnom spektaklu, ali i odličnoj uvertiri uoči dvoboja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine protiv Italije 16. studenog u Milanu.

>> Boban i Šuker bili su na Krimu, a Igor Štimac na terapiji u Splitu

Komentara 5

MI
mirko0410
08:17 21.10.2014.

Zašto uoči velike i važne utakmice protiv Italije ovako jaka provjera?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
20:35 20.10.2014.

Nedavno ste objavili da ćemo sa SAD-om igrati u B sastavu, da ne bi poremetili pripreme za Italiju. Vrijedi li to i za Argentinu? Ako da, koja je onda svrha tako atraktivnog protivnika?

UP
umorni_pas
21:05 20.10.2014.

Mozda Argentina c

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije