Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra se na trešnjevci

Hrvatska i BiH u finalu turnira 4 nacije

Hrvatska mininogometna reprezentacija
VL
21.05.2016.
u 11:41

Na sportskom centru Trešnjevka, na kojemu se turnir održava, okupio se i respektabilan broj gledatelja, a organizator se nada da će brojni ljubitelji sporta i danas doći

Iako se danas još igraju utakmice 3.kola Turnira 4 nacije, Hrvatska i Bosna već su osigurale nastup na finalu ovoga vrlo jakog turnira u mininogometu.

Naša repezentacija suvereno je odigrala sve jučerašnje utakmice, a posebno je dojmljiv bio nastup protiv Mađarske koju je naša reprezentacija potpuno deklasirala. Iako rezultat 4-2 za našu odabranu vrstu ne govori tako, Hrvatska je odigrala birljantnu utakmicu, te je konačni rezultat trebao biti mnogo uvjerljiviji u korist Hrvatske.

Naša reprezentacija je odigrala i odličnu utakmicu protiv Francuske te je slavila s konačnih 4-1. S druge strane, Bosna i Hercegovina u prvoj utakmici dana pobijedila je Mađarsku s rezultatom 2-1, a u posljednjoj utakmici dana Francusku s 4-2.

Na sportskom centru Trešnjevka, na kojemu se turnir održava, okupio se i respektabilan broj gledatelja, a organizator se nada da će brojni ljubitelji sporta i danas doći na popularnu ''Grabu'' i navijati za našu reprezentaciju.

MAĐARSKA - BIH 1-2 (Gal ; Vujica,Kajić)
HRVATSKA - FRANCUSKA 4-1 (Lukavečki, Piskać, Smok2 ; Dohin)
HRVATSKA - MAĐARSKA 4-2 (Malnar, Geljić, Šimić, Smok ; Jenei)
BIH - FRANCUSKA 4-2 (Vujica2, Terzić, Filipović ; Dohin)

Danas su na rsporedu utakmice:
18:00h MAĐARSKA - FRANCUSKA
18:45h HRVATSKA - BIH
19:30h selekcija 2009.godište NK Trešnjevka
20:00h utakmica za 3.mjesto MAĐARSKA - FRANCUSKA
20:45h FINALE HRVATSKA - BIH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije