Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Dinama 12 igrača

Hrvatska danas protiv domaćina Bugarske na EP-u igrača do 17 godina

Hrvatska u-17
hns-cff.hr
06.05.2015.
u 00:30

U subotu (Sozopol, 19) suparnik će im biti Austrija, a u utorak (17) aktualni prvak Španjolska.

Hrvatski nogometaši do 17 godina danas u 19 sati startat će u Staroj Zagori na Europskom prvenstvu dvobojem protiv domaćina Bugarske.

U subotu (Sozopol, 19) suparnik će im biti Austrija, a u utorak (17) aktualni prvak Španjolska. Šest najboljih s EP-a izborit će nastup na SP-u u Čileu.

To će pod vodstvom izbornika Darija Bašića pokušati ostvariti Adrian Šemper, Matej Hudećek, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Josip Brekalo, Karlo Igor Majić, Nikola Moro, Davor Lovren, Mihael Briški, Marko Gjira, Borna Sosa, Adrian Blečić (svi Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Martin Erlić (Parma), Neven Đurasek (Varaždin), Ivan Nevistić (Osijek), Saša Urošević (Istra 1961) i Dino Halilović (Barcelona).

>>Bašićev izbor za Euro: 12 igrača Dinama, a nijedan iz Hajduka i Rijeke

Komentara 6

IK
Ikonoklast
08:45 06.05.2015.

Daj Slavonac probudi se. Ovo nije u-17 hrvatske nego dinama. cek samo da istrce na teren, bar ce ih 10 bit iz dinama i jedan iz kcerkice. ovo je poligon za prodaju, od u-15 do kovaca. jozak, direktor dinama je koordinator svih reprezentacija. koliko ode ima zelenika a koliko strinica i pasalica nisu pozvani...damo pomisli. A sta su napravili od tvoje Slavonije...jos malo jadna nasa vrhuska nece moc ic preko slavonije do Beograda.

PH
Pravi-Hrvat
10:06 07.05.2015.

Koja bruka i sramota! Obiteljski servis za prodaju djece... I onda još većina brani ovakav HNS i spominje nekakvu struku. Dovoljno mi je da se sjetim da su Zeleniku poveli u Brazil kao trećeg golmana, a tip realno nije nii u top 10 golmana HNL-a i da je osim besplatnog putovanja zaradio i nešto manje od milje kuna. Siguran sam da od toga Mamić nije dobio ni lipe

HR
HrvatSlavonac
08:12 06.05.2015.

dobro jutro, kako da nema niti jedan iz dijaspore? ima u npr. bayeru Leverkusen, frankfurtu stuttgartu , koji nisu nikada ni pogledani a dobili su ugovore u takvim klubovima....neopisivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije