Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALI SU SE

Hrvati nisu uspjeli, ali pogledajte tko je najboljih 11 osmine finala Lige prvaka

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his third goal against Celta Vigo during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid December 6, 2014.  REUTERS/Andrea Comas (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Reuters/PIXSELL
26.02.2015.
u 14:54

Tih 11 je svrstano u 4-3-3 formaciju, a birao ih je Goal.com.

Završile su sve prve utakmice osmine finala Lige prvaka i neki nogometaši su uistinu briljirali, dok su drugi iznimno razočarali. No u ožujku će imati svi priliku ili se potvrditi ili iskupiti.

Ali da se ne bavimo negativnostima, treba vidjeti samo one koji su oduševili te samim time zaslužili biti u najboljih 11 kompletne osmine finala.

Tih 11 je svrstano u 4-3-3 formaciju, a birao ih je Goal.com.

>> Bayer pobijedio Atletico sa 1:0, Mandžukić spriječio i veći poraz!

Komentara 1

DU
Deleted user
16:19 26.02.2015.

i Kad Mandžukićev klub gubi, Mandžukić pobjeđuje. To je ono, ma daj nešto napiši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije