Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražila je pomoć

Najljepša nogometašica prošla teške trenutke: 'Plakala sam noćima, osjećala emocionalni nered'

Hope Solo
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
28.03.2015.
u 15:37

- Prije početka suspenzije našla sam se sa svim suigračicama i prvi puta im otvoreno pričala o svemu što mi se događa i o svim problemima

Hope Solo, jedna je od najboljih nogometnih golmanica svijeta, ali i jedna od najkontroverznijih igračica.Karijera joj je prožeta uspjesima (između ostalog osvojila je 2 olimpijska zlata), svojim izgledom plijenila je poglede i u nekoliko navrata proglašena je najljepšom nogometašicom svijeta, dok je izvan terena stalno upadala u probleme. Posljednji se dogodio početkom ove godine kada je policija zaustavila nju i njezina supruga Jeremyja Stevensa u alkoholiziranom stanju. Dvojac je ubrzo izašao iz automobila i izvrijeđao policajca, a na kraju su uhićeni.

Zbog toga je bila 30 dana suspendirana, ali to nije bio njezin prvi incident. Uhićena je bila i zbog napada na polusestru i nećaka, imala je problema i s dopingom, a i njezin odnos sa suigračicama nije uvijek bio idiličan. Stoga je ovu suspenziju odlučila iskoristiti kako bi poradila na sebi.

- Prije početka suspenzije našla sam se sa svim suigračicama i prvi puta im otvoreno pričala o svemu što mi se događa i o svim problemima. Objasnila sam im zašto sam bila nepristupačna i odsutna u posljednje vrijeme, izjavila je Solo pa nastavila:

- Nakon spora s obitelji bilo mi se teško usredotočiti na utakmice, nisam se mogla kontrolirati. Osjećala sam psihički i emocionalni nered. Većinu noći provela sam plačući. I zato mi je puno značilo kad mi je jedna suigračica nakon tog spomenutog sastanka rekla: "Hope, opraštamo ti."

Sada se ponovno vratila na teren, a prije povratka poslala je e-mail suigračicama i objasnila što je radila.

- Rekla sam im da po prvi puta u životu idem na terapije i da se nosim s puno problema. Sada napokon znam kako usmjeriti svu ljutnju i bijes koju nosim u sebi. Sada to znam kontrolirati. Dva puta tjedno sam radila i s iscjeliteljem koji se bavi istočnom medicinom i puno mi je pomogao, stvari napokon vidim u drugačijem svjetlu. Htjela sam im dati do znanja da nisam uzela godišnji odmor od 30 dana, već sam radila na sebi. Željela bih biti bolja osoba i kolegica, na to sam sada usredotočena, završila je Solo.

>>Hope Solo postala prva vratarka koja 72 utakmice nije primila gol

>>Hope Solo: U olimpijskom selu seks je na svakom koraku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije