Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušla u povijest

Hope Solo postala prva vratarka koja 72 utakmice nije primila gol

Hope Solo
DPA/PIXSELL
15.09.2014.
u 21:32

Reprezentacija SAD-a, za koju nastupa Solo, u subotu je pobijedila Meksiko 8:0, a upravo u toj utakmici ona je oborila rekord

Američka nogometna vratarka Hope Solo ušla je u povijest kao jedna od najboljih čuvarica mreže ikad. Naime, ona je postala prva žena koja je uspjela čak 72 puta u karijeri sačuvati svoju mrežu.

Reprezentacija SAD-a, za koju nastupa Solo, u subotu je pobijedila Meksiko 8:0, a upravo u toj utakmici ona je oborila rekord. Dosadašnji rekord držala je također američka vratarka Briana Scurry, koja od 1994. do 2008. godine nije primila gol na 71 utakmici.

Dodajmo kako je Solo dosad skupila čak 154 utakmice za svoju reprezentaciju.

Foto: AFP/PIXSELL

Komentara 1

BL
Blender
00:09 16.09.2014.

Mozda zeli promijeniti spol, nasa repka bi trebala jednog takvog :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije