Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijuni se dive

Hodžićev pogodak obišao je svijet: 'Najbolje škarice ikad'

Dinamo - Inter
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
26.07.2015.
u 15:45

– Presretan sam, ne zabijaju se svaki dan tri gola! A prvi mi je svakako najljepši u karijeri, takav se gol zabija jednom u životu!

U trećem kolu HNL-a Dinamo je pobijedio Inter sa 5:1, a junak utakmice bio je Armin Hodžić. Dinamov napadač zabio je tri gola na susretu, a posebno se ističe prvi gol nevjerojatnim škaricama. Hodžić je prekrasno zahvatio loptu i zaista zabio nešto što se rijetko viđa.

– To je svakako jedan od najspektakularnijih golova koje sam ikada vidio! Platili smo ozbiljan novac Liverpoolu kad smo ga dovodili, dugo su ga mučile ozljede i nadam se da je ovo početna eksplozija silno nadarenog igrača, rekao je Zoran Mamić nakon utakmice, a presretan je bio i sam Hodžić.

– Presretan sam, ne zabijaju se svaki dan tri gola! A prvi mi je svakako najljepši u karijeri, takav se gol zabija jednom u životu!

A video njegova gola obišao je svijet, brojni portali objavili su video njegova pogotka koji se dijeli i na društvenim mrežama. Stotine tisuća ljudi koji su pogledali ovaj pogodak uskoro će se brojiti u milijunima.

"Hodžić je načeo mrežu u osmoj minuti s trenutkom čarolije, zabio je jedne od najboljih škarica ikad", piše 101 Great Goals.

I drugi mediji dive se pogotku, a natječu se u epitetima.

"Prekrasno, fantastično, nevjerojatno, briljantno...", tako strani mediji opisuju ovaj gol.

Video možete pogledati na Dinamovu Facebooku!

>>Hodžić: Presretan sam, onakav se gol zabija samo jednom u životu!

>>Toplak 'rigao vatru': Sudac je sramotno pomogao Dinamu i osakatio nas

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
15:54 26.07.2015.

Volim te Dinamo. Bravo Armine.

TR
tragurion1954
16:38 26.07.2015.

Bravo, krasno, vješto, hrabro, inteligentno. Svaka čast. Samo tako nastavi Armine! Naprijed Dinamo. Naprijed Hajduk. Naprijed Rijeka. Naprijed naši!!!

VL
vladek
16:06 26.07.2015.

Ovi klinci moraju igrat protiv Molde,Bilo bi uživancije ih gledati Bog i Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije