Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi na Maksimiru

Hodžić: Ma, kakva Rijeka. I dalje je najveći derbi protiv Hajduka!

Armin Hodžić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
21.04.2017.
u 09:55

"Nisam nikada zabio Hajduku. Ali, iskreno da vam kažem, nisam niti do sada igrao previše protiv Splićana.

Dinamo je spreman za još jedan veliki derbi. Pritisak u Maksimiru raste svakoga dana, modri nemaju pravo na krivi korak protiv Hajduka. Ivajlo Petev i ovoga puta puno nade polaže u Armina Hodžića, svoje najveće napadačko oružje ovoga proljeća. Armin Hodžić bugarskom je treneru u 2017. godini donio "brdo golova", no Petev se nada kako zahvalni napadač ima još "municije" za veliki derbi...

"Pred nama je najveći hrvatski derbi, sigurno da će to biti dobra utakmica. Ja se nadam naravno da ćemo mi ostvariti pozitivan rezultat, pripremamo se za taj dvoboj, slušamo šefa što nam svaki dan priča i vjerujem da ćemo njegove zamisli prenijeti na teren" rekao je u razgovoru za Goal Armin Hodžić, pa nastavio:

"Nisam nikada zabio Hajduku. Ali, iskreno da vam kažem, nisam niti do sada igrao previše protiv Splićana. Ali, u svakom slučaju stiglo je vrijeme za moj prvi gol Hajduku."

Koji je po vama veći derbi; utakmice s Hajdukom ili Rijekom?

"Ma, utakmice Dinama i Hajduka su ipak najveći derbiji hrvatskog nogometa. OK, Rijeka je sada prva na prvenstvenoj ljestvici, ali cijela povijest pokazuje drugačije. Za mene su utakmice Dinama i Hajduka ipak korak više u odnosu na dvoboje s Rijekom."

A što je još rekao Armin Hodžić, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Oglasio se Zdravko Mamić: E, sad je bilo dosta! Nećete, razbojnici

Ključne riječi

Komentara 7

VL
vladek
10:12 21.04.2017.

Recept za pobjedu je brza igra i čim manje pogrešaka

Avatar zagorac2
zagorac2
10:31 21.04.2017.

nema tu nikakove dileme jugo hajduk je i za juge bio derbi a i danas je a rijeka je isto kosto je bio i zagreb prvak klub koji je slucajem okolnosti na vrhu

MA
mađar
17:35 21.04.2017.

Strašno velik derbi. Veći derbi bi bil s Rudešom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije