Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Argentinca

Hoće li Napoli novcem od prodaje Higuaina kupiti hrvatskog reprezentativca?

Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.07.2016.
u 18:24

Nikola Kalinić mogao preseliti iz Fiorentine u Napoli.

Talijanski mediji pišu kako bi Nikola Kalinić mogao preseliti iz Fiorentine u Napoli nakon prodaje Juventusu argentinskog napadača Gonzala Higuaina.

Budući da će Napolitanci dobiti čak 94 milijuna eura za Argentinca, novac neće biti problem, a klub iz Firenze hrvatskog reprezentativca ne bi prodao za iznos manji od 20 milijuna eura.

Kalinić je navodno prvi izbor Napolija iako Tuttomercatoweb piše da je Inter već odbio ponudu za Maura Icardija od 20 milijuna eura plus Manolo Gabbiadini. Napoliju je navodno zanimljiv i Milanov napadač Carlos Bacca

>>Juventus završio drugi najveći transfer u povijesti nogometa! Mandžo odlazi?

>>Napoli kvari posao Biliću, Inter dovodi Teveza

Komentara 1

HH
helgin@hogar
22:56 23.07.2016.

ode napoli u mp3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije