Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij zvan Luka

HNS: Modrić? Uskoro ćete sve saznati...

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj(PIXSELL
1/4
24.05.2015.
u 10:30

Luku će se vjerojatno čekati do posljednjeg trenutka jer on je naš najvažniji igrač. No, izbornik Kovač već sada mora razmišljati o alternativnim rješenjima jer trenutačna situacija ne nudi puno optimizma

Luka Modrić od studenog prošle godine odigrao je svega devet utakmica. Ozljeda na utakmici protiv Italije izbacila ga je iz pogona na četiri mjeseca, a taman nakon što se vratio i ponovno ušao u formu, još se jednom ozlijedio. No, kakva je sada situacija s Lukom?

- Modrić sigurno neće igrati u polufinalu Lige prvaka protiv Juventusa, ali očekujem ga u momčadi još ove sezone. Vjerujem da će igrati u posljednjem kolu španjolskog prvenstva protiv Getafea, rekao je početkom travnja Carlo Ancelotti, ali spomenuta utakmica odigrana je jučer, ali Luka nije bio ni blizu sastava, utakmicu je gledao u loži u društvu Ancelottija i Khedire.

No, ono što je za nas puno bitnije je hoće li se Luka oporaviti do 12. lipnja kada igramo ključnu utakmicu protiv Italije na Poljudu. Kovač u toj utakmici ne može računati na suspendiranog Ćorluku, čeka nalaze Darija Srne koji se jučer oporavio, Rakitić će doći umoran, a ni Mandžukićevo stanje nije baš najbolje pa je izborniku iznimno bitno kako će se razvijati situacija s Lukom.

Sportski tjednik Max! doznaje da je Kovač dobio alarmantnu poruku iz Madrida u kojoj piše da ne računa na njega jer se neće oporaviti do spomenute utakmice, ali iz HNS-a ipak još uvijek ne žele potvrditi tu informaciju.

- Sve ćete uskoro saznati preko naše web stranice, kratko je rekao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak za Goal.com.

Luku će se vjerojatno čekati do posljednjeg trenutka jer on je naš najvažniji igrač. No, izbornik Kovač već sada mora razmišljati o alternativnim rješenjima jer trenutačna situacija ne nudi puno optimizma. Čak da se i uspije oporaviti, upitno je u kakvoj će biti formi i hoće li fizički moći izdržati tako zahtjevnu utakmicu.

>>Niko Kovač: Ne računajte na Luku Modrića za utakmicu protiv Italije!

>>Novi šok za izbornika Niku Kovača: Ozlijedio se i Darijo Srna!

Komentara 6

MA
Maxi73
11:35 24.05.2015.

Lipanjske tekme su uvijek nekako najteže i rezultatski najgore. Samo da sve prodje glatko.

VD
Vojo Dodevski
13:30 24.05.2015.

Eh, kada bi jos i Mandjo bio povrijedjen, onda bi Kovac mogao sastaviti tim od igracha, a ne od zvijezda koje stvaraju medijumi. Pa taj Mandjukic je bio u Bajernu sve dok ga nisu prokuzili, sAda che ljeteti i iz Atletika jer je chovjek zaboravio na to da smije postichi gol. Ali su hrv. mediumi od njega sazdali "Boga", kao da che Simeone sechi vijene ako Mandji dlaka s glave fali. Modric je josh duza balada. Jeste to vanserijski talenat, ali na tome che ostaTI, Jer njegova fizichka konstitucija (50 kila sa krevetom) je takva da che sve vishe trpjeti povrede. Dok je bio mladji, mogao se je nositi sa naporima atomskog fudbala, ali svakim danom che ga organizam izdavati i neche ga nigde biti po par meseci, pa po par desetina mjeseci. Hrvatska ne smije dozvoliti da joj se desi slouchaj Neimara i Tiaga Silve: cela igra Brazila, napad i odbrana, bazirala se na njima, pa su protiv Njemaca popushili sedmicu. Bash zato shto su od Neimara Brazilci "stvorili Boga", broj jedan u svijetu biche tek kada Neimar ode u penziju. Hrvatska ima kvalitetne igrache, moze sastaviti dvije reprezentacije koje che biti megu deset u svijetu, chak i da Luka i Mandjo odluche prestati igrati fudbal.

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
18:01 24.05.2015.

Kovač će staviti Kovačića naravno ali onda mu opet prijete bizarni kontranapadi ili golovi a la onaj drugi protiv Brazila. Brozović igra dobro na toj Lukinoj poziciji, kao i Pašalić a Rakitić je definitivno bolji bliže protivničkim vratima. Kovačić je igrač klasa ali nema uopće igru prema nazad, u tom segmentu kao da ne sudjeluje. Nešto kao i Kranjčar, ima od Nike bolje kretanje i organizaciju, i malo slabiji šut. Kovačić može dostojno zamijeniti Luku u pas igri prema naprijed ali ne i u čuvanju lopte na centru. Svakako treba imati na umu da nam igra izuzetno ofenzivni krilni Perišić još u veznom redu, ja bi se odlučio za postavu Perišić, Brozović i Rakitić, a kombinirao bi Kovačića i Pašalića, ovisno koji rezultat ganja naš izbornik. Možda i da pozove Marka Pjacu malo u reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije