Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin u 5. ligu

HNS skinuo suspenzije Hajduku, Karlovcu i Šibeniku, ne i Varaždinu!

Varaždin Dinamo  (1)
Marko Jurinec/Pixsell
30.03.2012.
u 17:16

Nisu uspjeli ishoditi dogovor s Pavličićem i Prahićem s vjerovnicima, rok je istekao u 16 sati, nema više lovice na dan utakmice. Što znači da se ne igra tekma Cibalia - Varaždin sutra, a Varaždinci se izbacuju u petu ligu

Tako se utakmica Prve HNL Cibalia - Varaždin sutra neće igrati, a kako je to druga utakmica koju Varaždin neće igrati u sezoni, izbačen je iz lige. Varaždinci će tako od iduće sezone krenuti iz najnižeg stupnja natjecanja, iz županijske lige.

Nakon što je Varaždin praktički izbačen iz Prve HNL, postavlja se upit kako će se registrirati preostale utakmice koje je Varaždin trebao odigrati? Odgovorio je Povjerenik natjecanja, Josip Brezni:

– Budući da je već odigrano pola drugog dijela prvenstva, svi rezultati koje je Varaždin dosad ostvario ostaju onakvi kakvi jesu. A svaka utakmica do kraja sezone u kojoj je Varaždin trebao igrati, registrirat će se rezultatom 3:0 za suparnika – pojasnio je Brezni.

Iz Udruge profesionalnih klobova Prve hrvatske nogometne lige na Cibalijinu adresu stigla je obavijest o otkazivanju utakmice 24. kola s Varaždinom.

– Ovom odlukom Cibalia je bez natjecanja susret dobila rezultatom 3:0 i upisala tri boda jer je prošlo 75% dijela prvenstva. Bili bismo sretniji da se igrao susret i da smo bodove dobili na travnjaku. Nismo sretni zbog ovoga jer to nažalost znači kako je jedan hrvatski nogometni klub u velikim problemima i žao nam je što se ovakve stvari događaju u hrvatskom nogometu, ne možemo zbog toga biti sretni – rekao sportski direktor HNK Cibalije Dražen Pernar pojašnjavajući navedenu situaciju.

Trener Samir Toplak također je izrazio nezadovoljstvo zbog otkazivanja susreta te žaljenje zbog situacije u kojoj se NK Varaždin nalazi.

– To nije klub u kojem sam radio, u najavi utakmice komentirao sam kako nemam nekih emocija jer to nije ekipa koju sam ostavio, tamo su još dva igrača sa kojima sam radio. Naravno, žao mi je da se ovakve stvari događaju u našim klubovima. Ovi bodovi bili bi mi važniji i puno slađi da smo ih dobili na terenu – istaknuo je Toplak.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar antuntun55
antuntun55
17:40 30.03.2012.

to si dobro primijetio....svi ostali su nesposobni,i nekvalitetni i za ovakvu HNL..Dinamo bi trebao putem Medveščaka u austrijsku ligu.

DE
denderi
17:42 30.03.2012.

to je farsa od HNS..malo su suspendirani pa onda opet ne ,a normalno je da Vž neće ukinuti suzpenziju jer se nikome ne putuje igrati utakmice dalje od Zg ...sve je to mafija...bljak

LI
list68
17:36 30.03.2012.

Ni jedan klub ne bi trebao igrati, iovako je prvenstvo neregularno, neka u ligi ostane samo Mamić i dynamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije