Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog ozljede

HNS potvrdio lošu vijest: Ćorluka otpao za važan susret s Ukrajinom!

Vedran Ćorluka, Hrvatska
Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
1/5
18.03.2017.
u 21:36

"Izbornik Čačić odmah se čuo sa svojim pouzdanim braničem, a umjesto Ćorluke neće pozivati nove igrače".

Vedran Ćorluka ozlijedio se u današnjem susretu njegova Lokomotiva i Spartaka, zbog čega je na poluvremenu utakmice izašao iz igre. Hrvatski branič, koji je za reprezentaciju nastupio 95 puta, ozlijedio je stražnju ložu.

"Ćorluka će pauzirati najmanje dva tjedna", objavio je njegov klub nakon susreta.

Već tada se znalo da to najvjerojatnije znači da će propustiti važan dvoboj Hrvatske protiv Ukrajine, koji je na rasporedu u petak 24. ožujka, baš kao i prijateljski dvoboj s Estonijom četiri dana kasnije. 

Večeras je tu vijest potvrdio i HNS na svojim stranicama.

"Vedran Ćorluka, branič nacionalne selekcije i moskovskog Lokomotiva, zbog ozljede je morao otpasti s prvotnog popisa izbornika Ante Čačića. Stradala mu je stražnja loža. Ozlijedio se u subotu, u ligaškom dvoboju svoje momčadi protiv gradskog rivala Spartaka iz Moskve, koji je završio bez pobjednika (1:1). Ćorluka je zaigrao u početnoj postavi, ali je na poluvremenu svoje mjesto prepustio Nemanji Pejčinoviću. Izbornik Čačić odmah se čuo sa svojim pouzdanim braničem, a umjesto Ćorluke neće pozivati nove igrače".

Komentara 10

IB
ibiza
00:18 19.03.2017.

koga nema bez njega se moze.......

BO
bozzika
02:29 19.03.2017.

ajoj Nemojtw samo bez njega molim vas

ST
Stojko
23:05 18.03.2017.

Zašto Lovren nije pozvan? Ozlijeđen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije