Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na 407. kanalu

HNS potvrdio: Krenulo je testno emitiranje Hrvatske nogometne televizije

Davor Šuker
Drago Sopta/HNS
15.04.2016.
u 17:36

"Početak emitiranja programa predviđen je za 22. travnja, a prvi prijenosi bit će utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa u futsalu koje se toga dana igraju u Zagrebu"

Predsjednik HNS-a Davor Šuker još je prošle godine najavio kako će se pokrenuti Hrvatska nogometna televizija, ali tada nije znao točan datum njezina pokretanja već je rekao da će to krenuti tijekom 2016. godine. Eto, došao je i taj dan, krenulo je emitiranje test signala na 407. kanalu MAXtv-a. Objavio je to i HNS na svojim stranicama.

"Hrvatska nogometna televizija (HNTV) bit će posvećena svim segmentima hrvatskog nogometa, a program će biti kreiran u suradnji i uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza.

Početak emitiranja programa predviđen je za 22. travnja, a prvi prijenosi bit će utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa u futsalu koje se toga dana igraju u Zagrebu", stoji na stranicama HNS-a.

Komentara 5

MA
mause
18:50 15.04.2016.

opet na max-tv.sto ne na jrt?

MO
Moskovija
19:36 15.04.2016.

bravo, odlično. samo da nam još vratite i HNL na tu TV da ne moramo kupovati mAXTV i čista 5

TO
Toma2
19:44 15.04.2016.

Futsal Dinamo protiv Splita udarni program HNS-a. Sjajno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije