Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI PROTIV VICEPRVAKA

HNS potvrdio: Hrvatska će u Londonu igrati protiv Argentine

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
21.10.2014.
u 08:50

"Hrvatska će 12. studenoga odmjeriti snage s Argentinom u Londonu. Vatreni protiv svjetskih viceprvaka!", objavio je HNS na Twitter profilu

Hrvatski nogometni savez potvrdio je da reprezentaciju 12. studenoga u Londonu čeka utakmica prijateljska utakmica protiv Argentine.

– Hrvatska će 12. studenoga odmjeriti snage s Argentinom u Londonu. Vatreni protiv svjetskih viceprvaka! – objavio je HNS na Twitter profilu.

Vijest je prvi objavio Guillermo Tofoni, direktor tvrtke koja je partner argentinske reprezentacije, a sada je stigla potvrda i našega saveza.

Izabranici Gerarda Martina dolaze na europsku turneju i kao protivnika su u Londonu 12. studenog izabrali upravo našu nogometnu reprezentaciju, koja je ionako u tom terminu tražila protivnika. Bilo je riječi o SAD-u, kao svojevrsnom obilježavanju utakmice iz 1990. godine (2:1), ali to se nije uspjelo realizirati pa će Hrvatska igrati protiv mnogo atraktivnijeg protivnika.

>> Hrvatska igra protiv Argentine u Londonu 12. studenog!

Komentara 10

SA
SI aka SI
09:57 21.10.2014.

eto sada komentara....kada igramo sa Ciprom ili Malijem ne valja jer su preslabi, kada igramo sa Argentinom opet nije dobro. Hrpa reprezentacije igra ovakve utakmice na neutralnom terenu i nismo mi izmislili toplu vodu s time. Zagreb-London-Rim u 7 dana je isti tempo koji naši igrači imaju cijelu sezonu, pa ni tu nema ništa novoga. Ne vidim baš ništa lošega u ovoj utakmici, dapače baš mi je drago da ćemo odigrati jednu pravu jaku provjeru pred utakmicu s Talijanima. Ako dobimo, biti ćemo puni samopouzdanja, ako izgubimo htjeti će se iskupiti. Ajmoo

CR
crocro
10:01 21.10.2014.

16.11.2014. godine je kvalifikacijska utakmica za europsko prvenstvo između Italije i Hrvatske u Italiji. Ovo je i ljkučna utakmica koja Hrvatskoj može donijeti smiren i opušten nastavak kvalifikacija. Ali 4 dana prije tj. 12.11.2014. godine igramo protiv Argentine prijateljsku utakmicu. Ta utakmica neće se moći igrati rutinski i protokolarno jer ako je budemo igrali rutinski i protokolarno i bez naprezanja i motiva za pobjedu, mogli bi katastrofalno izgubiti što bi poljuljalo stečeno pouzdanje i mirnoću dosadašnjim uspjesima u kvalifikacijama. Ako bi željeli što povoljniji rezultat da se ne osramotimo ili čak pobjedimo Argentinu, morali bi se rastrgati na terenu pri čemu bi se izložili rizicima pretjeranog umora i riziku ozljeđivanja ključnih igrača, a to bi značilo da s Italijom koju bi mogli bilo gdje pobijediti, moglo biti gusto i napeto i s prijetnjom opasnosti da nemamo dovoljno snage za pobjedu. Eventualan poraz od Italije ne bi nam dobro "sjeo" za nastavak kvalifikacija. Zato ovaj termin prijateljske utakmice kao i renome samog protivnika, ne ide u prilog Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Samo eventualna pobjeda protiv Argentine donijela bi samopouzdanje i dodatan motiv i snagu protiv Italije u Italiji. Svaki poraz bio bi izuzetno štetan u svim varijantama.

ŽU
žuti
09:52 21.10.2014.

Čista ludost, a najvjerojatnije će nas i skupo koštati, jer su svjetski doprvaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije