Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUKER NIJE ZABRINUT

HNS godinu završio s osam milijuna kuna minusa, Mamić: Ugnjetavani smo!

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
29.04.2016.
u 15:16

– To je sve uobičajeno za godine u kojima nema velikih natjecanja. Za plasman na Euro HNS će biti nagrađen s 8 milijuna eura, a to će biti prikazano u izvješću za 2016. godinu – istaknuo je Davor Šuker

U zagrebačkom Hypo centru održana je još jedna redovna Skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Na njoj je usvojen završni račun za 2015. godinu, prema kojem je uknjižen manjak od 8,033.717,12 kuna. Prema financijskom izvješću, u prošloj godini prihodi su iznosili 109,593.904,80 kuna, a rashodi 117,627.621,92 kuna, piše Goal.

No, predsjednika HNS-a Davora Šukera to nimalo ne zabrinjava, financije su u skladu s očekivanjima...

– To je sve uobičajeno za godine u kojima nema velikih natjecanja. Za plasman na Euro HNS će biti nagrađen s 8 milijuna eura, a to će biti prikazano u izvješću za 2016. godinu – istaknuo je Davor Šuker.

Veliki problem predstavlja i Vlada RH koja se aktivno ne želi uključiti u hrvatski nogomet. Ne brine o razvoju nogometa, pa ni izgradnji infrastrukture...

– Podrška sportu je svake godine sve manja. Mi ne želimo uzimati nikome, ali ako u Mađarskoj i Slovačkoj ima novca za stadione, treba ga biti i kod nas – dodao je Šuker.

Zanimljiv je i detalj s prijateljske utakmice Hrvatske i Izraela iz Osijeka...

– Reprezentaciju je u Osijek došao gledati premijer Tihomir Orešković, a ljudi iz njegova osiguranja uočili su da će u svečanoj loži po njemu padati kiša. Da, kiša je padala po njemu, zato što nemamo bolju infrastrukturu – kaže Šuker...

Za riječ se očekivano vrlo brzo izborio i dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić...

– To što smo prošli u zadnjih nekoliko godina je nevjerojatno. Stalno smo bili ugnjetavani i nazivani močvarom. Sramotno je da nam Vlada daje samo 250 tisuća eura godišnje. U kamp na Sveticama uložit ćemo sto milijuna kuna, a nigdje nemamo nikakve pomoći. U zadnjih deset godina Dinamo je u Hrvatsku donio 300 milijuna eura, a vaš prijatelj Zdravko Mamić je bio dva puta završio u zatvoru. No, pokazali da smo jači od svih – kazao je Zdravko Mamić.

>> Dinamo će biti jedini klub koji će voditi optuženik

Komentara 23

TO
tomo300ac
17:27 29.04.2016.

Smiješno je vidjeti koliko među ovim ridikulima koji komentiraju ima nepismenih i neukih. Manjak u jednoj godini nikako ne znači da je HNS u nekakvom minusu. Ove godine sjeda 8 mil. eura, što je nekih 60 mil. kuna od nagrade za plasman koja će biti još i veća ako se budu osvojili neki bodovi na euru a još veća ako se prođe u drugi krug prema tome nama govora o minusu u ukupnom poslovanju nego samo o plusu. Stupidan naslov kako bi se upecali baš ovaki ridikuli koji likuju nad tobožnjim minusem.

SO
sonce
17:07 29.04.2016.

Hrvati su sposobni samo pljuvati i pljuvati po svemu. A u tome prednjače najviše oni koji dnevno lažu i varaju gdije stignu.

RI
rikavac
20:35 29.04.2016.

Prihodi 109 milona a rashodi 117 miliona kuna.Ok. Ajd nam sad reci Sukeru gdje je i u sta potroseno 117 miliona kuna? Ajd nam daj barem jednu stavku u sta je potroseno toliko novaca za jednu tekucu godinu? Kaze Mamicc donijeo 300 miliona eura a bio dva puta u Zagrebu.Gdje su toliki euri Mamicu u sta je ulozeno? U stadion nije, u HNS ocigledno nije dok Suker kmeci toliko. Nije ni u Dinamo ulozeno.Gdje su novci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije