Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran Mamić:

Henriquez se može vratiti u Manchester, samo neka plate 20 mil. eura

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
01.05.2015.
u 12:31

Dinamo očekuje gostovanje kod Splita, a u slučaju pobjede osvojit će deseti uzastopni naslov.

Dinamo će u subotu u 32. kolu MAXtv Prve HNL gostovati kod Splita, skorašnjeg suparnika i u finalu Hrvatskog kupa. Trener Zoran Mamić najavio je kako se zagrebačka momčad želi dodatno približiti osvajanju desetog uzastopnog naslova.

- To je svakako jedno od težih gostovanja jer nam je u Parku mladeži uvijek teško. Predigra finala Kupa u kojoj želimo potvrditi da smo bolji, nastaviti seriju i dobiti utakmicu – kaže trener Dinama i dodaje:

- Nema Antolića, Soudanija, Muse i Sigalija. Soudani ima kartone, a Sigali malih problema s listom zbog kojih sam ga i mijenjao prošlu utakmicu i neću riskirati.

U slučaju pobjede Dinamo bi četiri kola prije kraja osvojio naslov.

- Nisam razmišljao o tome. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći. Radi se o jako dobroj momčadi koja raste u formi, dobili su Hajduk u Kupu, a u prvenstvu osim zadnjeg imaju dobre rezultate. O treneru Zoranu Vuliću sve znamo, što je napravio i sigurno je jedan od najkvalitetnijih stručnjaka kod nas - pohvalio je Splićane.

A Mamić je pohvalio i sjajne igre Dejana Radonjića na posudbi u Istri.

- Sjajne vijesti. Nije igrao puno utakmica i bez podcjenjivanja stvarno nije lako zabiti 16 golova u Istri i svaka mu čast.

Mamić je komentirao i mogućnost da Angelo Henriquez iduće sezone igra za Manchester United.

- Postoji način, kako ne? Plate nam otprilike 20 milijuna eura – rekao je uz smiješak.

>>'Van Persie i Falcao se muče, Henriquez zaslužuje drugu priliku u Manchesteru'

Komentara 4

Avatar usainbolt
usainbolt
13:51 01.05.2015.

Tako rade ozbiljni klubovi, bravo Zorane! Angelo je već otkupljen ali se čeka kraj sezone da to postane i službeno :)

KA
kajinx
15:46 01.05.2015.

Da, ali prvo to Hajduk treba odobriti.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
16:07 01.05.2015.

Rijeći Zorana Mamića imaju svježinu i težinu jer ipak je on rođeni brat gazde, duše i srca hrvatske nogometne svetinje gospodina Zdravka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije