Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će to teška borba

Henriquez napušta Dinamo? Evo koji velikan ga želi otkupiti od Manchestera!

Angelo Henriquez
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
01.04.2015.
u 21:34

Nedavno su se pojavile informacije da je hrvatski prvak dogovorio odštetu za Henriqueza s klubom s Old Trafforda, ali čileanski mediji danas pišu da bi taj posao mogao propasti

–  Moja posudba iz Manchestera traje do kraja sezone, a znam da Dinamo radi na otkupu mog ugovora što znači da su u klubu zadovoljni sa mnom i zbog toga sam sretan. Odlično mi je u Dinamu i Zagrebu, sjajno se osjećam na terenu i izvan njega i želim ostati i dalje ovdje – rekao prije nešto manje od mjesec dana Dinamov napadač Angelo Henriquez.

Iako su se ubrzo nakon toga pojavile i informacije da je hrvatski prvak dogovorio odštetu za njega s klubom s Old Trafforda, čileanski mediji danas pišu da bi taj posao mogao propasti jer se za njega interesira Juventus.

Henriquez je u 27 nastupa postigao 19 pogodaka i skrenuo pozornost na sebe, a Juve ga želi otkupiti na ljeto jer Llorente je već otpisan, a Tevez već ima 31 godinu. Stoga uz Moratu žele i Henriqueza, a čileanski mediji povukli su paralelu s Pogbom koji se također nije uspio nametnuti u Manchesteru i otišao je u Juve gdje se razvio u svjetsku klasu.

Inače, u ovoj priči zanimljivo je da je Henriquezov agent Fernando Felicevich u dobrim odnosima s torinskim klubom u kojem igra još jedna njegov igrač – Arturo Vidal.

>>Henriquez poručuje: Odlično mi je u Dinamu i želim ostati

Komentara 7

GI
gismund
22:11 01.04.2015.

nadam se da je ovo prvotravanjska šala jer bez henriqueza (a nakon što je već ostao bez brozovića, čopa, haliolovića...) dinamo se može odmah oprostiti od EU natjecanja!

MK
MKGRA
22:07 02.04.2015.

Lova se pere

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:19 02.04.2015.

rađe otkupiti Henrikeza za bilo koje pare nego opet godinama tražiti sličnog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije