Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna utakmica

Hat-trick Pedra: Barcelona gubila 0:2 pa zabila pet komada

'Barcelona's goalkeeper Victor Valdes (R) and David Villa react as they leave the pitch at the end of their Champions League semi-final second leg soccer match against Bayern Munich at Camp Nou stadi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.12.2013.
u 19:49

Barcelona se ovom pobjedom vratila na prvo mjesto s 46 bodova.

Barcelona je u sjajnoj utakmici u 17. kolu Primere slavila kod Getafea s 5:2. Katalonci su uspjeli okrenuti susret nakon što su u 14. minuti gubili 2:0.

Getafe je šokirao goste i golovima Escudera i Lopeza stekao naizgled veliku prednost. No, Barcelona je okrenula rezultat u samo devet minuta. Pedro je hat-trickom od 34. do 43. minute okrenuo na 3:2, a posao je dovršio Fabregas s dva pogotka u drugom dijelu.

Barcelona se ovom pobjedom vratila na prvo mjesto s 46 bodova. Isti učinak ima i Atletico Madrid, ali i lošiju gol razliku. Real Madrid koji igra večeras ima osam bodova manje.

>> Juventus nakon 744 minute primio gol, Vrsaljkova Genoa poražena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije