Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hertha potopila HSV

Bayer pobijedio Schalke, a Jedvaj dobio crveni karton! Hannover šokirao Borussiju (D)

jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.10.2014.
u 21:00

U 9. kolu na Signal Iduna Parku Hannover je slavio 1:0 pogotkom Kiyotakea u 61. minuti.

Borussia Dortmund nastavila je s blijedim izdanjima u Bundesligi. U 9. kolu na Signal Iduna Parku Kloppovu momčad iznenadio je Hannover i slavio 1:0 pogotkom Kiyotakea u 61. minuti.

Bayer je u Leverkusenu nadjačao Schalke (1:0), a hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, koji je u 25. minuti zamijenio Reinartza, isključen je pet minuta prije završetka utakmice. Srećom po domaće to nije utjecalo na konačan rezultat jer su slavili pogotkom Calhanoglua iz 53. minute.

Hertha je pak potopila HSV (3:0) i produbila krizu hamburške momčadi. Junak Berlinčana bio je dvostruki strijelac, Tunižanin Ben Hatira.

Ostali rezultati današnjih utakmica 9. kola: Augsburg - Freiburg 2:0, Eintracht - Stuttgart 4:5, Hoffenheim - Paderborn 1:0, Bayer - Schalke 1:0.

Poredak: Bayern 20 (-1), 2. Hoffenheim 17, 3. Borussia M. 16 (-1), Leverkusen 16, Mainz (-1) i Wolfsburg (-1) po 14 bodova...

>>Real preokrenuo rezultat protiv Barcelone

>>Kovačić nominiran za nagradu Golden Boy, Inter mu nudi novi ugovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije