Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Handanovič obranio šesti jedanaesterac zaredom, Inter pobijedio!

Samir Handanovič
Foto: Reuters/PIXSELL
27.11.2014.
u 23:39

Mateo Kovačić nije zaigrao u utakmici, a ovom pobjedom Inter je prvi u skupini s 11 bodova, Saint-Etienne i Qarabag imaju po pet, a Dnjipro je na četiri boda.

Slovenski vratar Samir Handanovič junak je petog kola Europske lige jer je obranio šesti jedanaesterac u nizu! Protiv Dnipra je kod rezultata 0:1 na San Siru Konopljanka primio loptu i pucao, ali mrežu nije ni okrznuo!

To je "probudilo" domaćina i uspjeli su doći do preokreta te slaviti sa 2:1 čak i unatoč tome što su imali od 46. minute igrača manje. Naime, Ranocchio je dobio drugi žuti karton i ostavio momčad na cjedilu. Srećom, Handanovič je dovoljno potresao nogometaše Dnipra i nisu uspjeli slaviti.

Inače, Handanovič je prije Konopljankinog branio udarce Maxija Lopeza, Cassana, Larronda, Cossua i Tonija.

Mateo Kovačić nije zaigrao u utakmici, a ovom pobjedom Inter je prvi u skupini s 11 bodova, Saint-Etienne i Qarabag imaju po pet, a Dnjipro je na četiri boda.

Ostale rezultate, izvještaje i pogotke pogledajte na Goal.com.

>> Hrvatski trojac i PAO ispali, Vida s Dinamom prošao u drugi krug

Komentara 6

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
00:04 28.11.2014.

Slovenski vratar Samir.....hihihihihihihihi.Samir Slovenac..hihihihi

ST
Startrack
01:59 28.11.2014.

Kako neko moze okrznuti mrezu ako puca jedanesterac? Moze okrznuti samo stativu ili precki. Ako je okrznuo mrezu postigao je gol.

MH
mrtav-hladan
05:02 28.11.2014.

On je slovenac kao i ramo sto je katolik ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije