Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak dragulja

Halilović potvrdio: Hvala Dinamu, mojoj prvoj ljubavi, vrijeme je za Barcelonu!

Alen Halilović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
28.02.2014.
u 08:34

Ovaj transfer dobio je je puno medijske pozornosti u Španjolskoj, svi relevantniji mediji prenijeli su vijest da je posao gotov

Ako je uopće postojala sumnja da će Alen Halilović zaista potpisati za Barcelonu, otklonio ju je sam nogometaš tijekom noći. Naime, Halilović se na Facebooku oprostio od Dinama i potvrdio transfer.

"Hvala Dinamu na svemu!!! Moj prvi klub i najveća ljubav!! Sad je vrijeme za Barcelonu", napisao je Halilović.

Podsjetimo, Barcelonina delegacija jučer je boravila u Zagrebu, a pregovori oko mlade zvijezde trajali su tijekom cijelog poslijepodneva. Visina odštete još se ne zna, ali navodno je riječ o devet milijuna eura.

Foto: Screenshot/reuters

Halilović će do ljeta ostati na Maksimiru, a zatim se za početak seli u Barcelonu B dok se ne prilagodi.

A ovaj transfer dobio je puno pažnje u Španjolskoj, svi relevantniji mediji prenijeli su vijest da je posao gotov, a navijači Barcelone u komentarima su pisali kako su zadovoljni što je osiguran Halilovićev dolazak te kako su impresionirani onime što su dosad vidjeli od Alena (mislili su na videoisječke s YouTubea).

>>Barcelona za Halilovića plaća 9 milijuna eura, Alen ipak u drugoj momčadi

>>Prosinečki: Haliloviću se dogodilo nešto najljepše, grad i klub su posebni

>>Krešić: Halilović podsjeća na Iniestu, nema sumnje da će se snaći u Barceloni

Komentara 26

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
09:09 28.02.2014.

Gazda i duša hrvatske nogometne svetinje gospodin Zdravko je još jednom dokazao da je sjajan trgovac i majstor stvaranja profita sa nogometašima. Gazda Zdravko proda mladi, stari ili več pokvareni nogometni krumpir za velike novce i dobar profit i svaka čast njegovoj vještini i spretnosti. Zdravko svaka čast.

Avatar jure23
jure23
10:21 28.02.2014.

alene sretno, samo pamet u glavu.. to je transfer a ne one mućke oko pašalića, da je potpisao hajdug bi već davno mahao ugovorom ovako igrači ikm se prodaju u svakom trgovačkom lancu..

AS
asi2013
09:55 28.02.2014.

Ja mislim da je njegov put neizvjestan što se tiče karijera. Želim mu uspjeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije