Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan pripremama

Halilović: Najveći je motiv braniti boje svoje države, a nakon EP-a želim igrati u Barci

Alen Halilović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/14
23.05.2016.
u 19:30

Najveći je motiv što branimo boje svoje države i reprezentacije. Mislim da smo spremni, da dobro treniramo i da ćemo biti pravi na Europskom prvenstvu

Sveti Martin na Muri ovih je dana na nogama jer se tamo nalazi nogometna reprezentacija koja je počela s brušenjem forme za Europsko prvenstvo u Francuskoj. izbornik Ante Čačić poveo je svoje igrače u Međimurju u kojem će odraditi prvi dio priprema, a taj ciklus završava u petak s prijateljskom utakmicom protiv Moldavije koja će se igrati u Koprivnici.

– Najveći je motiv što branimo boje svoje države i reprezentacije. Mislim da smo spremni, da dobro treniramo i da ćemo biti pravi na Europskom prvenstvu. Čekamo još nekolicinu igrača i tada ćemo raditi i na taktici. Na svakoj poziciji imamo dobrih igrača, svi su zasluženo ovdje. Iza mene je dobra sezona, želim tako i nastaviti. Dat ću sve od sebe, trenirati, boriti se. Mlad sam, pa što bude, kazao je za stranicu HNS-a Alen Halilović.

Iako ima samo 19 godina, mladi hrvatski nogometaš iza sebe ima uspješnu sezonu u Primeri, jednoj od najjačih liga svijeta. Sveukupno je odigrao 37 utakmica za Sporting Gijon te po pet puta zabio gol i asistirao. Nakon Eura vraća se u Barcelonu, a onda će s čelnicima kluba dogovoriti ostaje li ili opet ide na posudbu.

– Puno se piše, ali nisam još stigao razgovarati s Barcelonom. Odmah po završetku Sportingove sezone došao sam u Zagreb, a cilj mi je vratiti se u Barcelonu. Što će biti nakon Europskog prvenstva – to još ne znam. Odigrao sam velik broj utakmica u jednoj od najboljih liga na svijetu, ako ne i najboljoj. Mnogo sam igrao za svoje godine i moram biti zadovoljan. Moram popraviti završnicu, zabijati više golova, i nadam se da ću s time početi već sada u reprezentaciji.

Osvrnuo se i na našu prvu utakmicu na EP-u, onu protiv Turske koja je jučer izgubila od Engleske (1:2).

– Pratili smo taj susret i, iako je Turska dobra, budemo li pravi, vjerujem da ćemo biti bolji od njih.

Komentara 3

RI
rikavac
20:50 23.05.2016.

dokle vise clanci o Halilovicu?! Vjetovatno tata platio da se svako malo,pise o njemu. Sto ae tice Barcelone mozes samo,u B,ekipi igrat i to ce ti maksimum,bit.

HH
helgin@hogar
23:26 23.05.2016.

ako se ja budem kladio na vatrene, slijedi vam debakl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije