Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Njemačke?

Halilović dogovorio transfer, a evo kakvu je poruku Olić poslao HSV-u zbog toga!

Ivica Olić, Alen Halilović, Duje Čop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.12.2016.
u 11:08

- Ako kupite igrača za 5 milijuna eura i kažete mu da ćete ga izgraditi kao igrača, onda bi trebao odigrati barem deset utakmica u nizu

Alen Halilović proživljava noćnu moru u HSV-u. Iako je ljetos stigao iz Barcelone u velikom stilu, kada su ga svi vidjeli kao novog Messija, hrvatski nogometaš nije se baš naigrao. Njemački mediji pišu da treneri nisu zadovoljni njegovim angažmanom pa je zbog svega toga pao u drugi plan i ispao iz momčadi. Sad se još i ozlijedio pa ga nema ni na klupi.

Bild javlja da bi uskoro mogao promijeniti klub, a spominje se povratak u Sporting Gijon. Tamo je već odigrao jednu vrlo dobru sezonu, a kako stvari sada stoje, ponovno će tamo zaigrati i to na posudbi.

Istovremeno, u obranu mladog Hrvata stao je Ivica Olić, njegov sunarodnjak, koji je upozorio bivši klub da nije pošten.

- Ako kupite igrača za 5 milijuna eura i kažete mu da ćete ga izgraditi kao igrača, onda bi trebao odigrati barem deset utakmica u nizu, ne smijete ga samo tako odbaciti, poručio je Olić.

Komentara 5

CU
cupus
11:58 10.12.2016.

U Leipzigu ' ginu' u obrani a Alen to jednostavno ne radi. HSV tavori na dnu i nesmije riskirati tih desetak ili pet utakmica sa igracem manje u obrani ako hoce ostati prvoligas. Boli bij da Alen igra ali moraa sam poraditi na seni i svojoj igri

MP
mparac3
15:33 10.12.2016.

Najbolje bi Alenu bilo da se ostavi posla za koji, vise je nego li očito, nije nadaren, tj. nogometa. Zahvaljujući umjesnosti svojih menadžera, novca je zaradio vrč dosta, a valjda je i sto od škole završio/kupio....

Avatar Oneill
Oneill
18:59 10.12.2016.

Sori greška Nemci kupe za 5 mio.a očekuju da je zvijezda tako je u Salke bilo sa Raketom i drugim koji su otišli u Španjolsku i postali zvjezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije