Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna Uefe

Hajduku stigla kazna: Mora platiti 15 tisuća eura i zatvoriti dio tribine

Hajduk - Koper
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
24.07.2015.
u 18:00

Hajduk je prijavljen zbog lošeg ponašanja svojih navijača u prvoj utakmici protiv Kopra, a prijava se odnosi na isticanje rasističkih obilježja.

Hajduku je stigla obavijest o kazni Disciplinske komisije Uefe, mora platiti 15 tisuća eura te djelomično zatvoriti tribinu u prvoj sljedećoj europskoj utakmici.

Hajduk je prijavljen zbog lošeg ponašanja svojih navijača u prvoj utakmici protiv Kopra, a prijava se odnosi na isticanje rasističkih obilježja.

"Na osnovi odluke Disciplinske komisije Uefe, Hajduk mora platiti novčanu kaznu od 15.000 eura te će za prvu sljedeću europsku utakmicu koja se igra u četvrtak protiv norveškog Strømsgodseta morati zatvoriti jugoistočni sektor stadiona Poljudu (kazna se odnosi na obvezu zatvaranje tribine s najmanje 500 sjedećih mjesta), a za koju neće smjeti prodavati ulaznice niti dopustiti ulaz gledateljima", priopćio je splitski klub.

>>Torcida Slovencima: Ne damo ni pedlja hrvatskog teritorija!

>>Uefa nas baš časti, ali problem HNS – navijači ostaje!

Komentara 11

GA
Galeb1530
21:11 24.07.2015.

Fotografije kao i snimljeni materijal su odlicne kvalitete, svaki pojedinac je itekako prepoznatljiv. Sto ce mjerodavni "organi" vlasti uciniti? Prihvatljive su samo rigorozne kazne! Anarhiju treba zabetonirati!

FI
Fisherman
19:26 24.07.2015.

Sigurno je Mamic i HNS utjecao na presudu.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
19:40 24.07.2015.

Preblaga kazna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije