Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE SUKOB

Hajduku odbijena žalba! Marin Brbić: Dokazat ćemo nelegalan rad u HNS-u!

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
27.01.2015.
u 18:04

– Nastavit ćemo borbu svim pravnim sredstvima, slučaj ćemo prijaviti Arbitraži HNS-a – rekao je predsjednik Hajduka

Komisija za žalbe HNS-a sastala se i odbila žalbu Hajduka. Prvotna kazna ostaje; Hajduku se oduzimaju tri boda, predsjednik Marin Brbić i četvorica nadzornika (Pavasović-Visković, Koceić-Bilan, Hrabar i Majić) kažnjeni su godinom dana zabrane obnašanja dužnosti u nogometu, dok se jedanaest igrača koji su trebali započeti susret kaznilo s po 3000 kuna.

– Nastavit ćemo borbu svim pravnim sredstvima, slučaj ćemo prijaviti Arbitraži HNS-a. Iskoristit ćemo sve pravne mogućnosti da dokažemo nelegalan rad članova Komisije – komentirao je predsjednik bijelih Marin Brbić za Goal.com i dodao:

– Nije prvi put da govorimo da je gospođa Koprivnjak iz Osijeka u sukobu interesa, zadnji put je odlučivala o susretu Hajduka i Osijeka, a funkcioner je osječkog kluba. Sada imamo i Davora Blaškovića, višegodišnjeg djelatnika Dinama i Lokomotive, on glasa da nam se oduzmu tri boda i time izravno pogoduje Lokomotivi u borbi za izlazak u Europu.

Zanimljivo je da Komisija nije donijela objašnjenje svoje odluke, jednostavno su poručili "žalba je odbijena" i time je za njih slučaj zaključen. Za Splićane pak sigurno nije...

>> Marin Brbić: HNS me ne može smijeniti! Ako treba, žalit ćemo se do Ustavnog suda

>> Marin Brbić: HNS-ovi zaključci me ne zadovoljavaju! Tražimo ozbiljne promjene u Savezu!

Komentara 47

CA
Catalonia
18:19 27.01.2015.

E moj Brbljicu mani se ti corava posla.blage veze ti nemas.i uvjerljivo si najgori predsjednik u povijesti Hajduka...od tebe bi uspjesnije bilo malo dijete!!!!!alitako je to kad ti torcida vodi klub....a tisiBrbicu toliko smijesan i pomalo mi te je zao!!!!smijesan si mi kao i Jusipovic...a da mi je bilo vidjeti kako te Alojzije Šupraha samarao....i vidjet kako places i govoris nemoj vise Šupraha,nemoj molim te,oprosti Šupraha necu vise.bit cu dobar......jbt tvoja politika,Jajala niste htjeli for free na posudbu a on poslije Rijeka,pa repka pa danas talijanska 1.liga.itd itd.....a kolike si pare dao na te silne zalbe od kojih mane štani,bolje da si koju kunu radnoj zajednici dao..i sebi placu smanjio!!!!ili zasto ne volontiras kad toliko volis Hajduk a para nema??????nadam se samo da barem odvjetnike placas jel ako ne,jao siga tebi i hajduku!!!!!!

DI
dinamojavolim1
18:28 27.01.2015.

brbicu zasto nisi dao izjavu kad je torcida radila nerede u BIH??isto HNS kriv ili??zasto ste tad istrcali na travnjak??

PE
perfa57
18:48 27.01.2015.

Nesposobnjskovič, za čije su propuste svi krivi samo ne on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije