Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlajčevića

Hajduku 5 tisuća kn kazne zbog baklji, Dinamu 10 tisuća kn zbog dvije rakete

Poljud
Tino Juric/PIXSELL
03.09.2014.
u 15:27

HNK Hajduk kažnjen je također novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna po članku 54. DP HNS-a (Nesportsko ponašanje momčadi) zbog čak 7 dobivenih žutih kartona na istoj utakmici

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio je Hajduk i Dinamo za nedjeljni derbi. Ovoga puta bio je blag pa su klubovi kažnjeni simbolično.

Hajduk tako mora platiti 5 tisuća kuna zbog upaljenih baklji, dok Dinamo mora platiti 10 tisuća kuna zbog toga što su njihovi navijači tijekom susreta ispalili dvije rakete prema zapadnoj tribini.

HNK Hajduk kažnjen je također novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna po članku 54. DP HNS-a (Nesportsko ponašanje momčadi) zbog čak 7 dobivenih žutih kartona na istoj utakmici.

Zbog nedolaska na konferenciju za novinare nakon utakmice 6. kola Dinamo-Zagreb trener NK Zagreb Željko Kopić kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna.

>>Policija privela navijača koji je raketom gađao zapadnu tribinu

Ključne riječi

Komentara 10

SE
senior
16:57 03.09.2014.

Dinamo se decidirano i potpuno jasno mora distancirati od navijača "anti Mamićevaca". Mora obavijestiti klubove domaćine da to nisu njegovi navijači te da ni na koji način ne odgovara za njihove postupke. Na Maksimiru ih takođe treba tretirati kao protivničke navijače i smjestiti ih na jug. "Gospoda" trebaju dobiti tretman koji traže i koji zaslužuju.

DU
Deleted user
15:46 03.09.2014.

Kako to da se baklje na Poljudu ne pale dok Hajduk igra u Evropi, a u domaćem prvenstvu je to normalno čak su i unaprijed najavljene minute kad će se upaliti. Još uvijek smo Yuga.

Avatar gecdra
gecdra
17:35 03.09.2014.

Vidi se ko vrijedi duplo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije