Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika akcija

Hajdukovi navijači čine čuda! Svakodnevno skupe 200 tisuća kuna!

Hajduk, Naš Hajduk
Ozren Maršić
27.10.2016.
u 00:30

Onima koji upate 1911 kuna ili više, imena će biti utkana u treći službeni dres Hajduka, kojeg će igrači nositi u idućoj sezoni.

U prvih sedam dana akcije udruge Naš Hajduk pod nazivom "Ili jesmo ili nismo" prikupljeno je više od 1,3 milijuna kuna, a to znači kako su navijači Hajduka dnevno donirali gotovo 200 tisuća kuna za kupnju dionica, priopćila je u srijedu Udruga naš Hajduk.

U toj udruzi naglašavaju kako je za samo sedam dana akcije, koja će trajati do kraja studenoga ove godine, prikupljena  trećina godišnjeg iznosa za otplatu 24,53 posto dionica nogometnog kluba Hajduk, koje je "Naš Hajduk" 16. listopada ove godine otkupio od tvrtke Tommy za 35 milijuna kuna, na rok otplate 10 godina. Svake će godine za otplatu tih dionica trebati osigurati 3,5  milijuna kuna.

U akciji prikupljanja novca za otplatu dionica, svaki član je slobodan uplatiti koliko želi i može i za to će dobiti zahvalnicu. Onima koji upate 1911 kuna ili više, imena će biti utkana u treći službeni dres Hajduka, kojeg će igrači nositi u idućoj sezoni.

Komentara 11

DE
derin
00:58 27.10.2016.

Ja nisam a priori protiv ovog modela, ali da bi ovaj model uspio trebaš imati sposobnu upravu koja ce dovesti dva, tri jaka sponzora s dugogodišnjim sponzorstvima. Ova uprava čini mi se najnesposbnija, oni otvoreno kažu da ne mogu too postići. O treneru neću ni pričati, Burić je za ovoga bio Alex Ferguson. A ova pojačanja su smiješna, danas jelavic, bivši Hajdukov igrac razvaljuje pored ovih memmola, saida...

MA
magnum2013
11:25 27.10.2016.

Sjajna vijest, ali za nekoga tko nema pojma o nabitnijoj stvari o klubu. Prvo se mora sakupiti novac kako bi se namirio Mamić, koliko košta 25% dionica. Dakle sva ova sakupljanja novca ništa ne donose u blagajnu kluba. Sav tajj novac odlazi u Mamićevu blagajnu.Klub i dalje ostaje dužan za kredit od 30 mil koji također treba vratiti. Znači novo sakupljanje novca po ulicama Splita. Grad stoji loše i neznam ima li ikakove šanse da im se to oprosti. Ona patka da će grad sponzorirati sa tih 30 mil izgradnju kampa također je više nego čudna. Ti novci su potrošeni i nema ih. Znači da i za kamp, kojeg se ruku na srce nikad neće izgraditi, nema novaca. Sad kad malo razmislimo, možemo mi biti najponosniji na Hajduk, ali kad nema novaca sve možemo zaboraviti. Dosada su imali punu podršku u strukturama vlasti što im sada izgleda nije budućnost. Toliko toga bi se ovdje još moglo kazati, ali mislim da nema smisla. Želimo im puno sreće i ako će DORH i sudovi ispuniti svoj zadatak svašta ćemo mi tu još čitati o Hajduku.

LI
Lisabon
10:08 27.10.2016.

Sjajan vijest za grad Split!!!!!!Za 23 tjedna ce vratiti u cjelosti kredit gradu,a za slijedecih 204 dana ce uplatiti sav iznos TOMMYu.Pa to je model za funkcioniranje drzave.Bravo za navijace Hajduka.Jedino mi nije jasno da vec nije vracen kredit graduu kad se od clanrina,japanki,sira,pive isl zaradjuju toliko milioni.A dugovi stalno isti?Zagonetno?Vjerojatno se novac utrosio na vrhunska pojacanja i napredak hajdukove skole koja iznjedri po jednog top igraca svake godine koji se proda za miliunske iznose ,od cega se onda opet sve slijeva u kasu za vracanje dugova.Carobna formula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije