Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burić je zadovoljan

Hajdukovci presretni: Ovo je za publiku, hvala im do neba!

Hajduk - Stromsgodset
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
30.07.2015.
u 23:04

- Norvežani su se pokazali kao odlična momčad, ali i moji su momci odigrali jako dobro, pridržavali smo se dogovora i zadovoljan sam.

Nogometaši Hajduka u trećem su pretkolu Europske lige pred 28 tisuća gledatelja na Poljudu pobijedili Stromsgodset sa 2:0. Golove su zabili Balić i Kiš, a trener Damir Burić nakon susreta primao je čestitke.

- Norvežani su se pokazali kao odlična momčad, ali i moji su momci odigrali jako dobro, pridržavali smo se dogovora i zadovoljan sam. Pobjeda je zaslužena, a igračima čestitam na dobroj igri i rezultatu. Mi smo bili odmorni, to smo pokazali, to nije iznenađenje, samo potvrda, rekao je Burić za HTV.

Nakon Pule ste morali podići igrače, kako ste to napravili?

- Mi imamo neke interne razgovore, kod nas uvijek sve štima.

Andrija Balić zabio je prvi gol na susretu, bila je to fenomenalna bomba iz daljine.

- Publika nas je nosila i zahvaljujem joj na tome, a ovaj rezultat je plod toga i naše dobre igre, rekao je jedan od junaka.

Tomislav Kiš ušao je s klupe i u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu.

- Bili smo bolji cijelu utakmicu, sretan sam što sam dao gol. Cijela momčad je dobro odigrala, no ništa nije gotovo, nije to momčad za podcijeniti, rekao je Kiš.

Publika?

- Svaku utakmicu su tu, svaka im čast, zahvalni smo im do neba. Ovaj grad živi za klub, mi ćemo svaku utakmicu ostavljati srce na terenu.

>>Balić i Kiš pogađali za veliku pobjedu Hajduka

Komentara 4

DE
derin
23:29 30.07.2015.

Bravo Hajduce, samo tako i u uzvratu, čvrsto od prve minute, pohvale svima, i susicu koji je odigrao fenomenalnu loptu kod drugog gola.

CA
canajrasim-
03:48 31.07.2015.

U Splitu podrska od 28,000 i Zagrebu 9,000 gledatelja koji zvizde od 10-e minute.Je li onaj Portugalac srednjim prstom rekao istinu...

KT
KTM
09:47 31.07.2015.

Čestitke Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije