Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje u Istri

Hajdukovci iz kartinga na travnjak, po prvu ligašku pobjedu nakon 16. kolovoza

14.09.2014., Zagreb - 8. kolo MAXtv 1. HNL, NK Zagreb - HNK Hajduk. Mario Maloca. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
28.09.2014.
u 11:45

- Znam kako će danas igrati Istra 1961. Branit će se i prijetiti nam iz kontri, rekao je trener Hajduka Igor Tudor

Duga Hajdukova serija bez pobjede prekinuta je u kupu, prolaz bijelih preko Funtane bio je očekivan. Ali dvoboj s Istrom u Puli je ono pravo, na toj utakmici Hajduk mora pokazati da je na putu izlaska iz krize. Novi posrtaj u prvenstvu nikome ne bi dobro sjeo, za pobjedu u ligi bijeli ne znaju još od 16. kolovoza. Hajduk se nakon kup-dvoboja nije ni vraćao u Split, ostala je Tudorova momčad u Vrsaru. Bio je to svojevrsni team building momčadi Igora Tudora na kojem su se, uz trening, bavili i voženjem kartinga, borili se na paintballu. Nedjelja će pokazati je li sve to bilo učinkovito.

Zadnji je uspio Balakov

– Atmosfera je dobra, svi zajedno moramo dati još nešto više, nešto ekstra kako bismo izašli iz trenutka u kojem se nalazimo. A očekivanja protiv Istre su kao i pred svaku utakmicu, uvijek idemo na pobjedu – kazao je Tudor.

Bit će zanimljivo pratiti dvoboj dva Igora, Pamić protiv Tudora... Pulski Igor uvijek je posebna kost u grlu za Hajdukove trenere, posljednji koji se osladio pobjedom u Puli bio je Balakov 2011. godine. Tudor zna Pamićev recept.

– Neće biti promjena u odnosu na naše prijašnje susrete. Očekujem utakmicu u kojoj će se Istra braniti na svojoj polovici i prijetiti nam iz kontri. U njihovim redovima posebno cijenim Radonjića i Blagojevića – rekao je Tudor.

Baš njih dvojica bila su i Tudorova želja u prethodnim prijelaznim rokovima. Međutim, Radonjić je završio u Dinamu, a umjesto Blagojevića Hajduk je iz Istre doveo Mislava Anđelkovića. No više od Istrina kadra Tudora muči njegov. Zbog kartona nema Vršajevića, Maglice i Milića, trojice standardnih prvotimaca, virozni Bencun vratio se u Split, a otprije je ozlijeđen Mikanović.

Problemi s ozljedama

Najveći mu je koga problem staviti na desnog beka. Nema Vršajevića i Mikanovića, oni su prvi i drugi izbor. A treća je kombinacija mladi Josip Bašić, koji je podosta ofenzivniji. Tudor je najskloniji kombinaciji s Maločom na desnom beku, to je kapetan igrao još u doba Poklepovića, a u toj varijanti u zadnjoj liniji bio bi Zoran Nižić. Zanimljivo, Tudor je Nižića već koristio na desnom beku, bilo je to u utakmicama protiv Rijeke i Dinama. Obje je izgubio, valjda je u tim porazima shvatio da Nižić ne može biti desni bek.

>>Hajduk neuvjerljiv u Istri, ispali Zagreb i prvi osvajač Kupa

>>Tudor igrače Hajduka odveo na paintball i karting

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije