Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Hajdukovac Erceg istrčao rekordnih 12 km u jednoj utakmici

hajduk inter
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
30.11.2016.
u 16:12

Maratonac Erceg morat će ponoviti tu trku u jednoj od najvažnijih utakmica ovog dijela sezone, Hajduk gostuje kod Splita u četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Cilj se zna, “bijeli” do trofeja namjeravaju baš preko kupa, a za to moraju preskočiti momčad Vjekoslava Lokice

Hajdukov trener Marijan Pušnik vratio se iz svog Dravograda kamo je još u nedjelju hitno otputovao zbog očeve bolesti. Unatoč bolnim trenucima Pušnik profesionalno odrađuje svoje obveze, a kratko se osvrnuo na pobjedu svoje momčadi protiv Intera. Izdvojio je Antu Ercega, koji je postao ovosezonski rekorder “bijelih” po pretrčanim kilometrima.

– Istrčali smo u prosjeku 11 kilometara, a Ante Erceg oborio je rekord i pretrčao više od 12 kilometara, to me čini ponosnim – kazao je Pušnik.

Maratonac Erceg morat će ponoviti tu trku u jednoj od najvažnijih utakmica ovog dijela sezone, Hajduk gostuje kod Splita u četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Cilj se zna, “bijeli” do trofeja namjeravaju baš preko kupa, a za to moraju preskočiti momčad Vjekoslava Lokice.

– Split poznajem, pratim ga kao i sve druge momčadi. Pozicija na tablici, a Split je posljednji, ništa ne znači kada se radi o utakmici kupa. Lokicu znam dugo, zna posložiti momčad, opasni su u protunapadu. Neka mi krenemo ozbiljno kao i protiv Intera, tada rezultat neće izostati. A što se tiče ključne utakmice, mogu vam reći da je u životu ključno zdravlje, a ako hoćeš trofej u kupu, znaš da trebaš pobjeđivati. Znam gdje sam, u Hajduku su uvijek velika očekivanja – zaključio je Marijan Pušnik.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:13 30.11.2016.

Riječ je o nogometu, a ne o gepardima!

TA
tarzan
18:10 30.11.2016.

Nisam baš siguran da ta sprava koja mjeri prijeđene kilometre u Hajduku funkcionira kako treba. Vjerovatno malo brza

TO
toljaga22
02:20 01.12.2016.

Splite moj......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije