Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNICI NA POLJUD

Pletikosa, Kukoč, Vukušić... Ovo su potencijalna pojačanja Hajduka za novu sezonu

Stipe Pletikosa
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
21.05.2015.
u 19:12

Na Poljudu su već počeli slagati igračku križaljku za iduću sezonu. Mnogo je imena u optjecaju...

Hajduku je potreban temeljit remont kako bi iduća sezona bila rezultatski uspješnija. Na Poljudu su već počeli slagati igračku križaljku za iduću sezonu. Mnogo je imena u optjecaju, a neki od bivših igrača bijelih rado bi se ovog ljeta vratili na Poljud, piše Goal.com.

Prodaja Lovre Kalinića sve je izvjesnija (spominje se interes Benfice), a u tom slučaju bijeli bi se odlučili na angažman iskusnog vratara. Stipe Pletikosa nije u cvijetu mladosti, no Plete je omiljen lik na Poljudu, ugovorna obveza s Rostovom mu ističe na ljeto, a i sam je u više navrata isticao želju da kraj karijere dočeka u Hajduku. U Rostovu nema namjeru ostati, a Hajduk je za njega uvijek opcija.

Mladen Bartulović igra na poziciji lijevog beka koja je označena primarnom za ojačati. Bartulović je prije devet godina otišao s Poljuda u Dnjipro s kojim mu ugovorna obveza ističe ovog ljeta. U Ukrajini se nije naigrao, a sa 28 godina Bartulović sigurno svoje najbolje partije tek treba odigrati.

Tonći Kukoč prema svemu sudeći napušta sofijski CSKA koji je u financijskim poteškoćama. Igrač koji je svojedobno na Poljudu proglašen kao višak u Bugarskoj je dosta napredovao, no čini se da su njegove misli i ambicije vezane za odlazak u neku jaču ligu.

Ante Vukušić opcija je gotovo svakog prijelaznog roka. Sinjski dijamant proteklu je polusezonu proveo u belgijskom Beverenu. Vukušića ugovor pak veže s Pescarom, no Talijani na njega ozbiljno ne računaju.

>> Koga bi još Hajduk mogao dovesti, pročitajte na Goal.com

>> Hajduk želi dovesti trenera Maribora Antu Šimundžu!

Komentara 17

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:44 22.05.2015.

Ako stiže Pletikosa, pa zašto ne razmotre opciju povratka Šurjaka, Peruzovića, Asanovića, Žungula... Pa i Štimac će vrlo skoro biti slobodan i bez obveza u Zadru... a i DeBilić je na odlasku..... Kukoč taman po mentalnom sklopu i intelektu ii ne može u drugi klub osim onaj kojeg vodi ulica.... koji bi to bio tandem on i Livaja .... U klubu kojem je Milevskij dočekan kao spasitelj a vode ga Brbljić i Ramljakica (uz ulicu) ovakav rasplet je sasvim očekivan... Cirkus ide dalje... valjda će dotaknuti dno uskoro.... ili ne ? Ili će im Mamić biti opet kriv ?

TF
tony.franzz
21:14 21.05.2015.

Dinamo proda i zaradi, a Ajduka spasavaju krediti koje ne vraca. Dionice ne vrijede. Kolaps dolazi

Avatar Dario Horvatić
Dario Horvatić
20:44 21.05.2015.

Tovarija je na aparatima i Hajduk samo što se ne ugasi. To je jedna od većih prćija od klubova u povijesti nogometa... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije