Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren fan shop

Hajdukov rođendan: Torcida otkrila spomenik, bakljade diljem Hrvatske

Torcida
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/21
13.02.2016.
u 16:39

U trajektnoj luci u Splitu otvoren je novi Hajdukov fan shop

Hajduk će danas na utakmici sa Slaven Belupom (u 17 sati) proslaviti 105. rođendan. U povodu toga njegovi vjerni navijači diljem Hrvatske već su počeli sa slavljem.

Torcida iz Skradina tako je otkrila spomenik voljenom klubu dok su na splitskoj rivi navijači upalili baklje u čast Hajduku.

 

Bakljade su priređene i u Dubrovniku, Malom Lošinju, Sinju, Đakovu…

Također, u trajektnoj luci u Splitu otvoren je novi Hajdukov fan shop, a nazočili su gradonačelnik Ivo Baldasar, predsjednik kluba Marin Brbić, Ljubo Pavasović Visković i mnogi drugi. 

>>'Pozivam vas da zajedno nastavimo hodati kroz Churchillov pakao'

>>Burić: Bez brige, Hajduk ima nove supermene

 

Komentara 8

KR
kruško1
16:39 13.02.2016.

Sretan rodjendan Hajduče,VOLIM TE DINAMO

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:45 13.02.2016.

Šteta još 10 godina nećete biti prvaci. 20 godina hladovine.

SS
sokac sa drave
18:08 13.02.2016.

Sretan rodjendan Hajduku antifasistickim junacima sto se nisu htjeli takmiciti u fasistickoj talijanskoj ligi.Svi otisli u partizane i proslavil nogomet i bili primjer kako se bori protiv zla koji je izasao iz pakla.Sa pravom ih je zavolio nas voljeni drug Tito i on im je puno pomogao da osvoje puno prvenstava i da u kontinuitetu imaju sest sedam reprezentativaca.Da jos im je napravio za ono vrijeme najljepsi stadion u Europi.Stacemo nema vise Tite i stadion se polako raspada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije