Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Hajdukov BMV trojac trenutačno je u kvaru – mehaničar nije u formi

Nikola Vlašić, Andrija Balić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
25.11.2015.
u 12:53

Baliću i Malokuu klupa, Vlašiću pogrešna pozicija.

U kolovozu, kad je Hajduk maštao o plasmanu u Europsku ligu i došao do posljednje utakmice za ulazak u skupinu, pisali smo o klincima, o bijelom BMV-u koji je oduševljavao. Da, tada su Andrija Balić, Elvir Maloku i Nikola Vlašić, nogometni vunderkindi od 17, 18 i 19 godina, jurili kao BMW. Dva mjeseca kasnije, Hajdukov BMV opasno "kašlje", nešto je zaštekalo u motoru, a mehaničar (trener Burić, nap.a.) nije našao način kako otkloniti kvar.

Burić izmislio ozljedu

Istina, rezultat Hajduka ne pati, bijeli drže priključak s vrhom tablice, što je iznad očekivanja uoči sezone. Ali, trojac od kojeg u Poljudu u bliskoj budućnosti očekuju minimalnih petnaestak milijuna eura nije tamo gdje je trebao biti. Krenimo redom, već dugo tinja nezadovoljstvo Nikole Vlašića pozicijom u vrhu napada na koju ga gura Burić. U početku je to izgledalo dobro, Vlašić je nekoliko puta asistirao za gol, ali kako su utakmice odmicale sve je nezadovoljniji. Priča o njegovoj frustriranosti guranjem u vrh napada kuliminirala je na utakmici protiv Intera kada je u 32. minuti nervozno zatražio zamjenu. Burić ga nije poslušao, još je i potrčao prema njemu i natjerao ga da igra.

– Znam kako treba s mladim igračima – kasnije je rekao Burić.

No, mora se suočiti s tim tinjajućim nezadovoljstvom. Vlašić je ovih dana tražen, ali ne želi istupati u javnosti kako ne bi što krivo rekao. A zna se da cijeli njegov tabor ludi zbog Burića, žele Nikolu na poziciji polušpice, jer bi na tome mjestu, procjenjuju u Vlašićevu okruženju, lako mogao na popis putnika za EP jeu Francuskoj.

Andrija Balić je još drastičnija priča od Vlašićeve. Burić ga je za utakmicu s Interom posjeo na klupu.

– Ozlijedio je mišić – objasnio je Burić.

No, to baš i nije istina, Balić nema nikakvih problema, a Burić ga je stavio na klupu zbog loše forme u posljednje vrijeme, ali nije imao snage to javno kazati. Balićeva kreacija nestala je potkraj kolovoza. Otad nije ni asistirao niti postigao gol, a Burić ga je najčešće povlačio s terena pola sata prije kraja utakmice. I on je nezadovoljan pozicijom na koju ga trener postavlja, drži da bi puno više dao kada bi bio bliže protivničkim vratima, a kako utakmice odmiču Balić igra sve bliže svojim vratima. Toliko je nezadovoljan da jedva čeka zimski prijelazni rok i stigne li kvalitetna ponuda neće puno razmišljati.

Maloku fizički najmoćniji

U Burićevim kombinacijama je tijekom rujna i listopada nestao i Elvir Maloku. Na početku sezone Burić ga je obožavao, njegova ga je energija oduševljavala, a onda je završio na klupi. Fizički najmoćniji igrač Hajduka u posljednjih desetak utakmica igra samo dvadesetak minuta.

>>Hajduk 'potopio' Inter na Poljudu, bila je to prava rapsodija

Komentara 7

Avatar petrolio
petrolio
15:31 25.11.2015.

to su sve igrači tek nešto bolji od prosjeka, a ne nikakve velike zvijezde kako ih žele predstaviti hajdukovi novinari....

PE
petarrr
13:03 25.11.2015.

Kakav maloumni naslov..bravo!!!

Avatar links
links
15:43 25.11.2015.

samo je jedan BMV bio u Mostaru, ovaj mu nije ni do koljena!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije