Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijena ponuda za caktaša

Hajduk želi Marka Livaju, a Juventus stiže na pregovore oko Balića

Andrija Balić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.08.2015.
u 22:05

Kopenhagen je u Zaprešiću gledao Gorana Milovića. Gledali su ga i u Splitu protiv Slovana.

Velikom brzinom posljednjih sati prijelaznog roka smjenjuju se vijesti u Hajduku. Više, manje sve su to špekulacija, ali valja notirati sva zbivanja.

Krenimo redom, u rubrici dolasci počelo se koketirati s Markom Livajom, koji je trebao u Empoli, ali još uvijek je u Rubinu. Postoje neke kombinacija da Livaja dođe na posudbu u Hajduk, želi se u Poljudu nametnuti Niki Kovaču.

Drugi napadački dolazak, također je riječ o posudbi, je sunarodnjak i imenjak Hajdukovog napadača Ohandze, riječ je o Francku Cedricu Njikiju Tchotoui. Trenutno je u drugoj momčadi Rome, Kamerunac bi radije negdje u Serie B nego u Hajduk, ali nikad se ne zna.

A u špekulaciji oko odlazaka glavna je tema dolazak Fabia Paratica, jednog od direktora Juventusa, koji bi trebao stići u Split na pregovore oko Andrije Balića. Hajduk u te pregovore ne bi ni ušao ispod četiri milijuna eura.

Valja notirati da su bijeli odbili ponudu iz Kine za Miju Caktaša, 700 tisuća eura malo je za reprezentativca, a Kopenhagen je u Zaprešiću gledao Gorana Milovića. Gledali su ga i u Splitu protiv Slovana, tada im se nije dopao, ali možda je sada popravio dojam...

>> Posljednji dan prijelaznog roka pratite OVDJE

>> Ohandza i Balić srušili Inter! Burić: Neki su već na poluvremenu tražili izmjenu

Komentara 21

Avatar peet
peet
22:50 30.08.2015.

Cirkus Kolorado se nastavlja. Titulu tesko da mogu osigurati da svaku tekmu igrste s igracem vise i da sviraju penal zs vas. Sto se tice transfera....uuuu tu ste najjakiji...ZM ugledaj se u ajduka kad radis transfere. Hajduk ne placa porez na transfere jer mu igraci idu besplatno. Ajmo crveni, ajmo bili....jednako ste uspjesni!!!!

DA
Djeca_Arbata
23:11 30.08.2015.

Oči čaćine...

DU
Deleted user
22:41 30.08.2015.

kokosinjac i prodaja jaja..idu dalje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije