Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme bijelih

Hajduk uvjerljiv, Austrijancima zabio šest 'komada'

Hajduk
Twitter/Hajduk
23.06.2016.
u 21:48

Bijeli su rezultatski uvjerljivi pod trenerom Pušnikom na pripremama u Austriji...

Nogometaši Hajduka odigrali su i drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Austriji. Protivnik je bio domaćin Vorwarts Steyr, a splitska momčad na kraju je pred oko 700 gledatelja slavila s visokih 6:0, piše Goal

Hajduk je započeo u sastavu: Stipica, Juranović, Nižić, Ćosić, Milić, Jefferson, Kožulj, Vlašić (C), Tudor, Sušić, Mastelić.

Hajduk drugo poluvrijeme: Grbić, Budalić, Ismajli, Bilji, Radčenko, Derflinger, Mujan, Hairlahović, Kalik, T. Bašić, Memolla.

Već u šestoj minuti Tudor je glavom pogodio prečku, a u 12. je Kožulj sjajnim udarcem s preko 25 metara pogodio u donji desni kut za vodstvo Hajduka. Samo dvije minute kasnije Mastelić s nekoliko metara bliže golu pogađa isti kut za 2:0. U 17. minuti Nakon udarca Vlašića netko je od domaćih igrača igrao rukom u svom šesnaestercu, a s bijele točke precizan je bio Sušić za 3:0 Hajduka. U 26. zabio je Vlašić s 10 metara nakon izvrsne Sušićeve asistencije kroz zadnju liniju domaće obrane, a isti je igrač u 40. minuti imao veliku priliku za 'petardu' već na poluvremenu, no na odmor se ipak otišlo sa 'samo' 4:0. 

U 55. minuti Mujan je ubacio iz kuta, a mladi Bruno Budalić glavom zakucao loptu sa sedam metara u gornji desni kut. U 76. minuti srušen je Memolla u šesnaestercu domaćih, a penal za Hajduk je realizirao Toma Bašić

>>Pušnik: Hajduk će igrati puno, puno bolje nego prošle godine

Komentara 16

MA
mak128
23:06 23.06.2016.

Sedma Austrijska liga,al jako dobra ekipa

ED
europski dinamo
22:14 23.06.2016.

Mirise na titulu!!!!!!! Ajmooooooooo

ZD
Zdravkecmali
23:25 23.06.2016.

Vidimo da u ajduka ima novih tica, ne znam ih ni napisat a kamoli izgovoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije